Tags:

THE MARVELOUSZ JOSH VELDHUIZEN

Comment

Interviews

Josh Veldhuizen gaat haar huidige mooie hoofdkwartier verlaten, voor een nog mooier pand even verderop in Amsterdam. Tijd dus om de knappe, lieve Josh haar kleren van haar lijf te vragen. Het logo van het stoere, maar vrouwelijke Josh V was ooit de bekende ‘gun’, maar vanwege de onrust in de wereld, heeft zij ervoor gekozen om het logo in de letters JOSH V te veranderen, mooi.

Josh (29) zakenvrouw, designer, blogt, vlogt en kan aardig goed beleggen. Sinds een half jaar heeft ze een relatie met Nick Amann (30), al ruim 11 jaar eigenaar van Nickelson. Ze zijn dolverliefd. Zitten beiden in de mode en werken keihard, maar maken vaak quality time voor elkaar vrij. Josh en Nick zijn een echt team en de relatie voegt zóo veel toe aan haar leven. Ze hebben net samen een huis in Amsterdam gekocht. Work hard, love harder!

JOSH V
Het nieuwe JOSH V HQ beslaat 2500m2 (!) en vier verdiepingen. Samen met architect Britta van Egmond heeft Josh, net als haar huidige HQ, het pand helemaal laten verbouwen. Het pand is mooi, modern, afgestemd op haar medewerkers en heeft de allermooiste showroom. Ik kan niet wachten tot de officiële opening :).

Agenda
Josh reist veel en ook vaak naar productielanden van het label, waaronder Azië en Europa. De komende weken gaat ze nog naar China op en neer. Daarnaast is ze druk bezig met het nieuwe pand, want er moet nog veel gebeuren voor de officiële opening en fashionshow eind januari. De verhuizing vindt plaats tussen Kerst en Oud & Nieuw, wanneer haar medewerkers op vakantie zijn. Zelf gaat ze met Nick en vrienden wellicht nog een lang weekend weg rond Oud & Nieuw, maar helaas is er te weinig tijd om naar St. Barths te gaan.

Toekomstplannen
JOSH V internationaal verder uitbreiden (momenteel verkrijgbaar in 8 landen) en de mooie website en online store verder internationaliseren en daarnaast stores met service points openen in alle kernlanden.

De collecties van JOSH V staan bekend om hun lichte kleuren, zoals winters wit en sinds twee jaar is er ook regelmatig zwart in de collecties terug te vinden. Een trendy item waar Josh geen fan van is? Een culotte zal je naar verwachting niet in de collectie zien, niemand wordt hier mooier van. Wel zullen de accessoires, lifestyleproducten en schoenen in de collecties worden uitgebreid, dus veel om naar uit te kijken. Het afgelopen jaar heeft Josh samenwerkingen gehad met o.a. Beautygloss en FashionChick en er staan nog meer leuke samenwerkingen op de planning. Samenwerkingen zijn succesvol, want de merken versterken elkaar.

Wishlist
Privé en zakelijk heeft ze niet veel meer te wensen, op wat materiële dingen na wellicht. Alles loopt zakelijk volgens plan en in Nick heeft Josh haar droomman gevonden en daarmee prijst zij zichzelf zeer gelukkig. Misschien op termijn iets minder hard werken en parttime in het buitenland wonen, en dan met name ergens waar een warmer klimaat heerst. Ze wil nog steeds graag richting Amerika. En op termijn een kantoor in het buitenland openen, de beste locatie is ze momenteel aan het onderzoeken.

Beauty Favorites
Josh is verslaafd aan Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Ze gebruikt de GHD krultang voor zachte golven en wisselt de BB cream van Garnier met de Lancôme sun BB cream soleil bronze factor 50 af. Haar beauty secret: niet elke dag je haar wassen, maar om de paar dagen. Hier krijg je sterk en mooi haar van. Tussendoor gebruik je natuurlijk een droogshampoo, die geeft ook nog eens extra volume!
Qua parfums gebruikt ze samen met Nick o.a. Cuir Cannage van Dior, is echt mega lekker en in de zomer draagt ze nog steeds graag Rem van Reminiscence.

Meer Josh
Josh in 5 woorden: ambitieus, ondernemend, gepassioneerd, positief en lief
Ze kan niet tegen negativiteit
Slaapt gemiddeld 5 uur per nacht (te weinig, maar te veel te doen)
Haar grote voorbeeld en haar inspiratie is haar vader, Hans Veldhuizen, een echte ondernemer in hart en nieren
Dacht dat een eigen onderneming een sprookje zou zijn, maar het brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee, als ze dit van tevoren had geweten…. Maar ze geniet er elke dag van! Ze is erg blij met en trots op haar bedrijf
Work hard, love harder!

img2015-01-07_2568a-zw

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *