|

LIFE IS BETTER AT THE BEACH

Er zijn van die plekjes die je eigenlijk het liefst voor jezelf en je inner-circle 😉 wilt houden. Maar het Haagse Strandpaviljoen Zuid is te fijn om niet met jullie te delen. En gezien de topdrukte tijdens de eerste lentedagen, hebben ook dit jaar al velen deze hotspot voor volwassenen en kinderen ontdekt. Het is de relaxte sfeer, het eten, de trampolines (voor de kinderen!), de gave kussens van Kiboots en het team die het hem doen!

Het is alweer het derde seizoen dat de leuke en lieve Patricia Pegels (49) – ook wel de Zuid-moeder genoemd 🙂 – samen met Sander van Daelen (zijn focus ligt op de de keuken en events) en hun team deze hotspot runt. Zuid en Beer (haar hond) zijn haar leven. Ze werkt 8 maanden lang 24/7 en de overige maanden geniet ze van de rest van de wereld, tankt bij door te sporten en lekker met vrienden af te spreken én bereidt alvast het nieuwe seizoen voor.

Zuid is een professioneel, informeel bedrijf met een huiselijke, relaxte sfeer. De keuken werkt zo veel mogelijk met natuurlijke, biologische en locale producten. Zoals het bekroonde Franse vrije uitloopkippetje dat ‘live’ aan het spit wordt gebraden, de spare ribs uit de Josper, brood van Menno en heerlijke wijnen. Mooi om te horen dat Zuid de Green Key heeft. Dit is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche én zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zoals zuinig omgaan met energie en water.

Door de week zie je hier veel vaste gasten en in het weekend is het afgeladen met iedereen die maar wil genieten. Aan de (buiten)bar bestel je dan heerlijke gin tonics, smoothies, Chardonnay, een zakje friet bij de FrietKot en de huisgemaakte pizza’s uit de steenoven. En vergeet zeker niet de kwark met o.a. vers fruit of de gepocheerde eieren met avocado te proeven. Ik heb nog wel gevraagd of de heerlijke makreelsalade weer terug op de vernieuwde menukaart kan 😉 Gelukkig zijn deze salade en de saté af en toe als weekend special te bestellen.

Tijdens speciale weekenden kan je genieten van BBQ-buffetten (die garnalen!), organiseert Zuid events zoals op zondag 24 april het Spring Event en de Sandro Brutti Dramtunes – een whiskey proeverij met live muziek – in september. Houd de Facebook en Insta van Zuid daarom zeker in de gaten.

En fijn om te weten, dat als je op zoek bent naar de perfecte trouwlocatie je niet verder hoeft te kijken dan Zuid. En heb je een feestje te vieren of ben je op zoek naar een zakelijke locatie, dan ben je hier ook aan het juiste adres. De hei-uhm strandsessies leveren met dit uitzicht zeker veel inspiratie op.

Strandpaviljoen Zuid ligt aan Strandslag 11 en is per voet en fiets (wel even uitkijken dat er geen boswachters patrouilleren én vergeet de Schotse Hooglanders geen gedag te zeggen) te bereiken.
See you there!

6

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *