OFFICIAL TRUT

Als ‘sweater lover’ viel mij de Trut sweater die je op Insta voorbij ziet komen, natuurlijk op en ik moest ‘m hebben! Wilde wel eens weten wie en wat er achter deze Trut sweater zat. De bedenkers zijn twee leuke, enthousiaste mannen uit Rotterdam, die de wereld willen veroveren. En ze rennen eind oktober ook nog samen even de marathon van New York om geld op te halen voor Kika!

Cas Teensma (30) en Wayne Snoek (31). Twee eigengereide mannen met een inventief brein en een passie voor marketing ontmoet ik op de ‘Fred’ in Den Haag. Geen koffie of thee voor de twee, maar een sapje.

Official Trut
Cas en Wayne zien om hun heen al genoeg grijze massa en veel van hetzelfde. De Trut sweater is bedoeld als statement tegen de vertrutting van de maatschappij. De laatste jaren is er qua omgang in ons land veel veranderd, er wordt te veel onderscheid gemaakt tussen geslacht, leeftijd of afkomst. Je mag best wel ‘buiten de lijntjes’ kleuren en het kan allemaal wel wat relaxter.
Definitie van een Official Trut: trut (de; m,v; meervoud: trutten)1onelegante, saaie, stijve vrouw (ook wel gezegd van een man) Iedereen van jong tot oud die niet schuwt om zichzelf te laten zien en graag zijn of haar eigen pad kiest. Zelfverzekerd, stoutmoedig, sociaal, liefdevol, eigenzinnig, creatief, grappig zijn eigenschappen die op het lijf geschreven staan bij een Official Trut.

9lemons
Ons creatief bureau is fris en fruitig als een lemon. En de 9 krachten waar Official Trut voor staat: zelfverzekerd, stoutmoedig, sociaal, liefdevol, eigenzinnig, creatief, grappig, man, vrouw (jong/oud).

Inspo
We halen onze inspiratie uit het leven, een mooie strandwandeling en bijvoorbeeld de manier waarop onze vrienden zijn gekleed.

Rotterdam
We willen Rotterdam op de kaart zetten. Nederland is meer dan alleen Amsterdam. Rotterdam is veel relaxter en gezelliger met een geweldige skyline. Je voelt je er echt thuis. En we hebben Feyenoord ;).

Toekomst
Hun droom, die ze per mei zijn begonnen, verder blijven uitbouwen. 9lemons groter maken, een echte portfolio, met anderen samenwerken en personeel uitbreiding.

Meer Official Trut
We zijn bezig met het ontwerpen van andere sweaters onder onze merknaam Official Trut. Het kleine logo op de sweater blijft, maar er komen andere teksten op de sweaters, T-shirts en beanies. De kwaliteit van de kleding staat voorop en de T-shirts zijn Fair Wear.

Als ze in New York zijn hebben ze ook meteen maar een photoshoot gepland voor Official trut en de nieuwe collectie. Ik kan niet wachten op het resultaat.

FullSizeRender-3 kopie

Ben je net als ik 😉 ook een Official Trut? Bestel dan je Trut items via: 9lemons.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *