THE MARVELOUSZ MANON DE BOER

Ik kwam de leuke Manon de Boer tijdens haar personal shoppen in Den Haag tegen en heb haar natuurlijk meteen het hemd van haar lijf gevraagd. Ze vertelde alleen niet voor wie ze aan het shoppen was ;). Wat is ze lekker eerlijk en down to earth. Manon heeft een zwak voor Fake Fur jasjes en houdt ervan om nieuwe, unieke merken en boutiques te ontdekken met een authentiek verhaal.

Over Manon
De 23-jarige Manon is geboren, getogen én woont met haar vriend in Medemblik. Ze wist al jong wat ze wilde worden, want ze leeft voor en ademt Fashion.

Bekend van
Ze is de personal styliste van Anouk Smulders (HNTM en RTL Boulevard), kleedt vele BN-ers, stylt grote modeshows (magazines en campagnes) en geeft workshops. Leuk om te weten dat ze stylingcursussen in The College in Alkmaar geeft. Ze zit al vanaf haar 17e in het vak en heeft dus genoeg ervaring, tips & tricks en trendprognoses om te delen. Dus een aanrader voor aankomende stylisten én alle modeliefhebbers.

Wat doet een personal shopper precies?
Manon geeft de klant een garderobe update. Ze gaat eerst door je kast heen en maakt daarna een analyse. Daarna gaat ze met een lijstje op pad en wordt het met de door haar gekochte spullen lekker ‘shoppen thuis’. Het scheelt tijd en moeite, je kast wordt overzichtelijker en je hebt meteen nieuwe sets die bij je passen. Hoe handig!

OOTT
Manon haar eigen stijl is een mix van Boho en eyecatchers, dit moeten wel unieke stuks zijn. Als ik haar spreek draagt ze een flared jeans met een schattig blousje en een mooi, door haar moeder, gebreid vest. Haar te leuke, vrolijke tasje is van I am Jai. Manon wisselt per seizoen van een crossbody tas. Omdat ze altijd aan het shoppen is, houdt ze van kleine tasjes waar al haar belangrijke spullen zoals geld, 2 pinpasjes, een creditcard, mobiel, lipgloss, bonnetjes en sleutels inzitten. Zo hoeft ze niet na te denken in welke tas haar spullen zitten.

Armcandy
Ze houdt van gouden armbandjes afgewisseld met ‘touwtjes’ armbandjes, die ze heeft gekregen. Haar sieraden moeten een persoonlijke waarde hebben.

Beauty
Manon houdt van natuurlijke make-up (en dat heeft ze met haar mooie huid met sproetjes naar mijn mening ook niet nodig :). Een ‘sunkissed glow’ poeder, beetje Touche Éclat (omdat ze korte nachten maakt, vaak maar 3 uurtjes per nacht), mascara, oogpotlood van de Hema (omdat deze echt het beste is) volle wenkbrauwen en een glossje op haar lippen. Ze leest veel over beauty en volgt Jetske Ultee en Furrow.nl. Manon gebruikt de producten van RoC en reinigt haar gezicht met de Visa Pure. Oh ja, in haar haar gebruikt ze soms de zoutspray van Balmain. En haar geuren zijn J’adore en Boss Femme.

Inspo
Leest alles van de Nederlandse Vogue en Elle en koopt daarnaast internationale magazines waarvan de cover haar aanspreekt.

Travel
Voor haar werk reist ze regelmatig. Ze krijgt inspiratie van New York, Marrakech staat nog op haar verlanglijstje en om bij te tanken gaat ze in december altijd naar de zon.

Manon in 5 woorden
Ambitieus, creatief, eerlijk, sociaal en ondernemend.

Tips & Tricks
De kleuren voor de herfst en winter zijn kobalt blauw en leger groen. En onmisbaar is de cape, handig voor over je trui of leren jasje. Ga uit van goede basisstukken, dat leert ze haar cursisten ook en zelf probeert ze zich hier ook aan te houden :).

Manon_portret32826

 ‘Fashion draait om de beleving en het gevoel’

Volg Manon via:
manondeboer.nl
instagram manondeboerstyling

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *