|

4EVER WITH EVERYONE

Bij 4Ever With Everyone vind je speciale, handgemaakte en unieke accessoires voor iedereen. Producten die opvallen omdat ze bijzonder of gewoon leuk zijn. In het gezellige Amsterdamse 4EverWithEveryone-HQ vertelt de 21-jarige lieve en onwijs knappe Kae Sutherland haar ‘American Dream’ verhaal.

American Dream
Kae zat twee jaar geleden in de schoolbanken en volgde de versnelde opleiding marketing en communicatie. Tijdens deze lange dagen begon Kae tijdens de hoorcolleges en de tussenuren met het maken van armbandjes. Ze heeft haar diploma overigens gehaald :). Voor de gein zette ze deze armbandjes op haar facebook en dat sloeg zo aan, dat ze binnen no-time duizenden likes had. Een web-site en vele verkooppunten volgden snel en de rest is history!

In het begin zette Kae haar familie en vrienden in om haar te helpen met het maken van de armbandjes. Maar intussen is 4Ever With Everyone veel te groot geworden. Een gedeelte van de armbandjes wordt in Azië gemaakt en de armbandjes worden in Frankrijk verder met de hand in elkaar gezet. Om alles goed in de gaten te houden reist Kae zeker één keer per maand naar Frankrijk.

2014-12-26

Armcandy
4Ever With Everyone is betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. De inspiratie voor haar collectie haalt Kae uit het leven en wat ze dagelijks meemaakt. Elke 4 weken komen er nieuwe items in de collectie, zodat je je armcandy kan blijven uitbreiden. Haar favoriet uit de collectie blijft: ‘I love you to the moon and back’, want haar moeder las haar vroeger elke dag uit ‘Hazeltje’ voor.

IMG_8831

More Kae
Kae woont met haar vriend en kat ‘Boef’ samen in Amsterdam en is gek op snoepen. Omdat ze niet (goed) kan koken, gaan ze zeker 3 keer per week uit eten en maken ze de andere dagen gebruik van ‘take out’. Vandaar dat Kae ook een zeer succesvol foodblog insta heeft: FoodNerdz. Haar favoriete vakantieland is Thailand. Daar haalt Kae de opgezette vlinders etc. vandaan die ze ook verkoopt. Kae heeft besloten niet meer verder te gaan studeren, maar haar brand verder uit te breiden. Wij kunnen niet wachten op de 4Ever With Everyone t-shirts!

Omdat wij bij Marvelousz.com gek zijn op de armcandy van 4EverWithEveryone hebben we op 1 januari een leuke win-actie, om 2015 goed te beginnen. So stay tuned!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *