HOLISTIK

Holistik is het nieuwe avontuur van BFF’s Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt. Deze twee mooie vrouwen lanceren op donderdag 11 februari het online magazine Holistik, waarmee ze ons willen inspireren en niet intimideren. Klink goed, dus hoogste tijd om meer te weten te komen.

IMG_1101

The Story of Holistik
Het begon allemaal in 2009 wanneer Karlijn en Evelyn samen Goodiebag Girl startten, vanwege hun gedeelde aversie tegen de suffe goodiebags. Ze zijn de grondleggers van de goodiebags in Nederland. Dit fantastische marketinginstrument hebben ze de afgelopen jaren samen met Dionne Schulf onder de aandacht gebracht van een groot netwerk, bestaande uit bekende Nederlanders, journalisten, bloggers, topondernemers en socialites. In 2014 ging Goodiebag Girl door als Friends of the Brands. Deze naam paste beter bij het bedrijf dat was uitgegroeid tot een connecting agency dat merken aan doelgroepen verbindt via een goodiebag, maar ook via hun eigen events als The Gift Suite en Like My Brand.

Eind 2015 zijn Karlijn en Evelyn gestopt met Friends of the Brands. Ze waren toe aan een ander platform vanwege de gebeurtenissen in de wereld en hun persoonlijke groei. Ze misten een online lifestyle magazine dat aansluit op de behoeftes van hun generatie vrouwen: de stylish, sustainable & social do-gooders. Ze ontwikkelden Holistik, waarmee ze vrouwen willen inspireren in plaats van intimideren. Goed of fout bestaat niet. Ze hebben het streven naar perfectie losgelaten. De spanning zit hem juist in de imperfectie. ‘Imperfection is a form of Freedom’. Ze kijken vooral naar wat werkt en wat niet. Dat is voor elke persoon anders. Voel jij je goed bij ontbijten met een krentenbol? Vooral doen! Ben je niet ‘fashion’ genoeg als je twee keer dezelfde trui draagt? Wat Holistik betreft doet dat er niet toe. Het gaat erom dat je met Holistik een beter gevoel over jezelf krijgt. Re-defining Essence!

Karlijn en Evelyn worden omringd door contributors en hebben als ambassadrices Angela Groothuizen, Hadewych Minis, Carolien Spoor, DJ Made in June en Edith Bosch gekozen. Waarom? Er is moed voor nodig om boven jezelf uit te stijgen. Dat hebben deze dames gedaan zowel binnen hun vakgebied als persoonlijk. En voor moedige vrouwen biedt Holistik graag een podium.

Sheet 13

Meer Evelyn
Evelyn van Hasselt (38) journalist, woont samen in Amsterdam. Ze begon jaren geleden als persvoorlichter bij Joop van den Ende Theaterproducties en schreef voor Metro, Santé en Wacht.

Beauty Musthaves
Schoonheid komt van binnenuit, dus slikt Evelyn o.a. visolie en astaxanthine (anti-oxidant). Ze gebruikt voor de buitenkant Cult51 serum & nightcream, Glamglow Mudmask en Oolaboo. Ze kan niet zonder Touche Éclat, de CC Cream van L’Oreal en paarse! mascara van Etos en Pupa. Om haar super dikke haar wat langer te maken laat ze Great Length extensions inzetten. En haar wenkbrauwen worden bijgehouden met een touwtje, niet met een pincet.
Geuren: White Zagora van The Different Company (verkrijgbaar bij Babassu) en Beachwalk van Maison Margiela.
Een paar keer per jaar spuit dr. Jani van Loghem van Doctors Inc. een botoxje/filler in haar voorhoofd, jukbenen en bij haar slapen.

Wishlist
Holistik groot maken. Een bijdrage leveren zodat mensen vriendelijker voor elkaar zijn en beter met de planeet omgaan. Zoals de Holistik 30-day Kindness Challenge!

Tips
Travel: Ik heb al veel van de wereld gezien, maar hier moet iedereen echt een keer zijn geweest: Buenos Aires, Los Angeles (eigenlijk heel Californië), Berlijn, Nepal en Cambodja.
Food: Van rendang tot rode curry, ik lust bijna alles, ook heerlijk: sushi en chicken tandoori.
Health: Momenteel ben ik helemaal into mijn activity tracker en probeer 14.000 stappen per dag te halen.

Evelyn in 5 woorden: bedachtzaam, open minded, loyaal, betrokken en ambitieus.

IMG_1017

Meer Karlijn
Karlijn Visser (29) woont ‘bijna’ samen in Amsterdam en gelooft in de ‘kracht van goedheid’. Via de studie Media & Cultuur, in de kroonluchters hangen, journaliste, een giga netwerk naar stylish do-gooder. Karlijn is journalist en schreef o.a. voor Cosmopolitan, Marie Claire, Talkies en Grazia.

Beauty Musthaves
Het zijn vooral de mensen die mijn daily beauty routine tot een must have maken. Okay, even van de hak op de tak: Kleurkoning Ferry Loeve van Het Haartheater lukt het tot nu toe telkens om mijn haar echt blond te houden. Daarnaast trakteer ik mezelf eens in de maand op een ontspannende Mayam massage bij de Chill Out Spa. Mocht je het plan hebben er naar toe te gaan, boek dan vooral je behandeling bij David Dijkstra. Ik kan alle dames een permanente eye-liner en wenkbrauw touch-up adviseren bij D-Fine Clinic. Zo hoef ik me nooit meer zorgen te maken of mijn wenkbrauwen wel recht getrokken zijn, dat zijn ze namelijk permanent. Last but not least is het cosmetisch arts Jani van Loghem die niet in mijn balboekje ontbreekt. Eens in het jaar ga ik naar Doctors Inc. – zijn kliniek – om mijn wallen weg te laten werken met hier en daar een prikje. En meteen resultaat. Handig wanneer je, net als ik, geen geduld hebt voor oogcrèmes die pas na drie maanden effect hebben.

Wishlist
Oef, dit is een hele goede vraag… Ik leef met de dag en heb niet de illusie in de toekomst ineens gelukkiger te zijn met ‘als dit, als dat’ principes. Momenteel staat bovenaan mijn wishlist het bekend maken van Holistik en het platform een intiem karakter mee geven waar veel mensen zich – zowel on- als offline – thuis gaan voelen. Omdat ik heus nog wel een stukje materialisme in me heb, duim ik voor een reuze badkamer met laden vol organic beauty stash waar ik uren kan tutten.

Tips
Reizen: Beiroet, Londen, Peloponnesos (Griekenland) en Zuid-Afrika waar ik – als het dan toch moet – ooit wil sterven.
Food: Thaise curry (vooral rood, die eet ik als soep zonder rijst want dan kan ik meer curry eten), carrot cake, rauwe chocola (Lovechock, elke dag!), warme groente soepen, Italiaanse anti-pasti.
Health: Gezondheid is mijn grootste goed. Zonder fysiek sterk lichaam en een heldere geest leef ik op halve kracht. Voedzaam eten met liefde gemaakt is voor mij van levensbelang. Ik word enorm blij van zelf koken. Het werkt meditatief: bezig zijn met mijn handen, smaken met elkaar mengen, een gerecht creëren en niet gestoord kunnen worden. Bewegen doe ik het liefst dagelijks zoveel mogelijk. Naast drie keer per week krachttraining beoefenen, maak ik graag tijd voor een aantal yoga-sessies in Akasha, de spa van het Conservatorium Hotel. Daarnaast sta ik altijd open voor alternatieve geneeswijzen. Mijn nieuwsgierigheid brengt me af en toe op de gekste plekken.

Karlijn in 5 woorden: energiek, positief, direct, betrouwbaar en vriendelijk.

Volg Holistik via holistik.nl en Facebook (Insta komt er heel snel aan). 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *