DELIGHT YOGA DEN HAAG

Delight Yoga, al jaren een begrip in Amsterdam, is nu ook in Den Haag te vinden. Oprichter Wessel Paternotte: “ik kreeg steeds vaker mailtjes van mensen of we niet een studio konden openen bij hen in de buurt. Het viel me op dat we vooral veel verzoeken kregen uit de regio Den Haag”. “Dus zijn we een keer gaan kijken” vult partner Maarten van Huijstee aan: “We kwamen meteen terecht op een prachtige plek tegenover het Vredespaleis. Omdat yoga en meditatie leiden naar innerlijke vrede, vonden we dat mooi symbolisch.”

Hij vervolgt: “Wij geloven dat gezonde en gelukkige mensen bijdragen aan een duurzame en vreedzame samenleving. Immers: als we zelf gelukkig zijn, compassie en innerlijke rust hebben gevonden, stralen we dat uit naar onze omgeving. Daarom zijn we toegewijd om unieke, hoogwaardige stilteplekken te creëren voor een breed publiek.” Wessel Paternotte: “We zetten geen Boeddha beeld van Blokker neer omdat het mooi staat. Onze authentieke stenen beelden halen we uit Java en samen met Feng Shui meester Hector Ramos bepalen we waar de beelden in de studio moeten komen staan. Over ieder detail is nagedacht.”

Delight Yoga is in 2008 opgericht door Amsterdammer Wessel Paternotte en de Noorse yogini Kristin Skotnes Vikjord. Wat begon met twee lessen Astanga Yoga per week is inmiddels uitgegroeid tot 200 yogalessen per week in verschillende stijlen. Hiermee heeft Delight Yoga inmiddels het grootste yoga aanbod van Nederland. De yoga en meditatie lessen die bij Delight Yoga worden gegeven, zijn gebaseerd op eeuwen oude tradities en zijn beproefde methoden voor een gezond en gelukkig leven. Niet voor niets werd er voor de naam Delight gekozen; de naam betekent plezier, genot, geluk en wordt bij Delight Yoga per locatie o.a. vormgegeven door middel van een mooie omgeving met fijne mensen en een prettige sfeer. Maar bovenal staat Delight voor het in contact komen met jezelf door middel van de beoefening van yoga en meditatie en het ontdekken dat echt geluk van binnenuit komt.

nieuw_bij_delight1

Delight Yoga, Scheveningseweg 14, Den Haag Delight Yoga.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *