BEYUNA PROBIOTICA

Ben door Erica deze maand weer zo veel wijzer geworden op het gebied van supplementen. Ik weet nu veel over probiotica, je weet wel die goede bacteriën die een gunstig effect hebben op je darmen en je weerstand. Lees je even mee: 

Wat zijn probiotica?
Probiotica, oftwel probioticum, is door de World Health Organization gedefinieërd als levende kleine organismen die een positieve uitwerking hebben op de gezondheid van de mens (mits in genoeg hoeveelheden ingenomen). Probiotica zijn dus levende kleine organismen oftewel gunstige bacteriën. Als je probiotica in voldoende hoeveelheid inneemt, dan heeft dit een positief effect op je gezondheid. Probiotica herstelt het evenwicht van onze darmflora. Hierdoor zijn onze darmen beschermd tegen bacteriën, virussen en andere toxische producten en ontwikkelen wij een beter immuunsysteem. De meest voorkomende vormen van micro-organismen die worden gebruikt als probiotica zijn de melkzuurbacteriën (LAB) en bifidobacteriën. Ook kunnen er bepaalde gisten en bacillen nuttig zijn.

Hoe werkt het?
Bacteriën hebben een reputatie voor het veroorzaken van ziektes. Het idee dat wij deze bacteriën slikken om een gunstig effect op onze gezondheid te stimuleren lijkt dus vreemd. Maar er zijn slechte en gunstige bacteriën. Probiotica zijn levende micro-organismen oftewel gunstige bacteriën. Dat je door het eten van bepaalde voedingsmiddelen en supplementen die probioticum bevatten, ziektes kunt voorkomen en behandelen is wetenschappelijk bewezen. Naar schatting leven er zo’n honderd biljoen micro-organismen in elke normale gezonde darm. Deze micro-organismen maken ons in het algemeen niet ziek. De meesten daarvan zijn nuttig. Als je probiotica inneemt, komen deze gunstige bacteriën in onze darmen. Deze micro-organismen houden de schadelijke micro-organismen in bedwang. Hierdoor dragen zij bij aan een betere spijsvertering en de opname van voedingsstoffen in ons lichaam waardoor het immuunsysteem verbeterd wordt.

Beyuna Probiotics
Er bestaan probiotica die één enkele bacterie bevatten, de zogeheten monostrain. Probiotica met meerdere bacteriën van dezelfde soort, noemen we multistrain. Er zijn ook probiotica met bacteriën van meerdere soorten; de multispecies. Beyuna Probiotica bevat 9 stammen en bijvoorbeeld Yakult maar 1 stam.

Voor de kwaliteit van probiotica is de houdbaarheid van het product belangrijk. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat de bacteriën, die probiotica nu eenmaal zijn, in goede staat blijven. Wat verder van belang is, dat zij ongedeerd de zure maag passeren. Ons maagzuur doodt veel bacteriën, dat beschermt ons tegen ziekte. Maar maagzuur kan voor probiotica een probleem zijn. De Beyuna Probiotics is op zo’n unieke manier bewerkt, is in poedervorm, zodat het in goede staat de maag passeert. De speciale techniek waarmee dit gebeurt, is ontdekt en ontworpen door de onderzoekers van Winclove. Beyuna Probiotics wordt ontwikkeld, geproduceerd en geleverd door Winclove Probiotics B.V. een 100% Nederlands bedrijf, dat sinds 1991 onderzoek naar de kwaliteit van probiotica doet.

Beyuna-Probiotics-263x300

Beyuna Probiotics ondersteunt het lichaam op het gebied van: – het versterken van het immuunsysteem – het beschermen tegen eczeem – auto-immuun aandoeningen – allergieën en darmziekten – het verlichten van de symptomen van de ziekte van Crohn – het bestrijden van terugkerende infecties zoals blaasontsteking, neusverkoudheid, kaakholteontsteking, bronchitis, keelpijn etc.

Beyuna Probiotics en de andere supplementen zijn via love-lifestyle te bestellen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *