RIDICULOUSLY GOOD + WIN

Comment

Interviews Win-acties

Heb je deze sweeties van Ridiculously Good al eens geproefd? Ik voor het eerst bij Anne&Max To Go zooó lekker én veel gezonder! Ik wilde daarom wel eens wat meer weten over deze organic raw chocolats en de leuke Shemara Pijpers vertelde me er alles over.

Eerlijker eten
Vanwege een gluten- en lactose intolerantie en daardoor een gevoelige buik, moest Shemara veel bewuster met haar eetgewoontes omgaan. Door eigen onderzoek en een opleiding natuurvoedingsdeskundige leerde ze veel over hoe je lichaam nu eigenlijk werkt en je het beste ervoor kunt zorgen. In het begin vond ze het lastig om zo op haar voeding te letten. Want eten is toch genieten en daar moeten toch geen beperkingen in zijn? Koken is haar hobby en passie dus ondanks de beperkingen ging ze op zoek naar de juiste balans tussen gezond en lekker. Het bleek makkelijker en zelfs leuker te zijn dan ze had verwacht. En eigen ervaring leerde dat als je bewuster en eerlijker eet, je veel meer energie hebt, veel lekkerder in je vel zit en daar uiteindelijk gelukkiger van wordt.

Elke keer als ze een lekker gezond baksel had gemaakt en dit deelde met vrienden, familie of kennissen hoorde ze ‘zit hier echt geen suiker in? Is dit echt gezond?’ Ja! Je kunt fantastisch lekker eten zonder dat het ongezond is en ook zonder uren in de keuken te hoeven staan. De recepten sloegen zo aan dat ze haar eigen blog Eerlijker Eten is begonnen, om zo meer mensen te kunnen helpen. Alles heeft natuurlijk wel met balans te maken. Onthoud jezelf niet alles maar leer naar je lichaam te luisteren en dan kom je een heel eind! Je moet er nog je hele leven mee doen, so you better make it work 😉

Ridiculously Good
Het allerleukste vindt Shemara het creëren en maken van comfort food zoals taarten en chocolade met gezonde voedingsstoffen. Vandaar dat ze (Shemara komt uit de media, sales en marketing) samen met haar partner Teun (hij is designer) Ridiculously Good is gestart. Na vele uren in de keuken, testen en proeven waren de 100% natuurlijke, biologische en eerlijk verkregen, vrij van geraffineerde suikers, lactose, gluten, e-numers en andere onnodige toevoegingen, bonbons een feit. Rich Almond & DateCreamy Coconut (mijn favo!) en Jolly Ginger & Apricot (100% vegan) worden gemaakt van alleen de beste cacaobonen uit Ecuador, de Arriba Naçional, die op lage temperatuur zijn gebrand. Op de mooie verpakking staat een te gekke olifant. Waarom? ‘Olifanten staan voor geluk, dus dit is onze lucky charm 😉 En hij staat er natuurlijk een beetje Ridiculously op met de aankleding, een goede match dus’. De verpakkingen zijn overigens 100% composteerbaar, want gemaakt van houtpulp afkomstig uit verantwoorde plantages. En de Raw Chocolates worden met veel liefde en plezier geproduceerd en verpakt door een sociale werkplaats. Love the power of chocolate!

Toekomst
Binnenkort komt er een heerlijke nieuwe smaak bij – welke denk jij? – en nieuwe producten. En na de zomer zelfs een maandelijks choco-abonnement! Can’t wait.

WIN WIN WIN!
Ik mag drie heerlijke pakjes Ridiculously Good Raw Chocolate weggeven. Als jij op Facebook dit bericht tagt met degene waarmee jij deze bonbons wilt delen – ik weet dat ik het je lastig maak…delen?!?  😉 – maak jij kans. Kan je niet wachten, kijk dan even op Ridiculously Good voor de verkooppunten (o.a. Marqt, Ecoplaza en Vitamin Store).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *