DORSTLESSERS

Herkenbaar? Door de kou en de centrale verwarming kan je huid wel wat vocht gebruiken. Dus probeerde ik deze voor mij onbekende maskers van M2 Beauté en KocoStar, beiden verkrijgbaar bij Ici Paris XL. Omdat ik jullie natuurlijk wilde vertellen en laten zien of ze wel of geen aanrader zijn, moest er natuurlijk een foto gemaakt worden. Maar…als het misgaat met de oogmaskers  en je hebt maar 1 exemplaar om te testen (en een dik oog), krijg je zo’n foto ?

Het Duitse M2 Beauté combineert al jaren innovatieve ingrediënten en de modernste beauty technologie. Het ultra pure solutions hybrid second skin eye mask collagen (€79 voor 7 paar oogmaskers) hydrateert en verstevigt de huid rond je ogen. 92% van deze oogmaskers is gemaakt van geconcentreerde collageen. Wat bijna gelijk is aan de structuur van je huid en wat voor hydratatie, versteviging en nieuwe productie van collageen zorgt. Je brengt de oogmaskers op een gereinigd en droog gezicht aan en sprayt de Ultra Pure Water (ogen dicht). Dan breng je de witte oogmaskertjes aan en sprayt nog een keer, drukt zachtjes aan en laat 15 minuutjes zitten. Door het sprayen (er komt best een harde straal uit het flesje) lieten de maskertjes los. En om de doorweekte maskers daarna weer goed aan te brengen… Maar goed het resultaat was fijn, de huid rond mijn ogen zag (en voelde) er minder droog uit en ik had geen oogcrème nodig. Ben benieuwd naar de andere producten van M2 Beauté. 

De maskers van het Koreaanse Kocostar bevatten alleen maar natuurlijk werkzame producten die al eeuwenlang bekend staan om hun werking in huidverzorging. De Slice Masks bestaan uit kleinere rondjes die je over je gezicht en/of lichaam kunt verspreiden. Het hydraterende slice mask sheet watermelon (€3,14) bestaat uit verschillende patches die je makkelijk op je gezicht (of lichaam) aanbrengt. De rest van de gel-achtige substantie smeer je ook nog lekker uit. Na maximaal een half uurtje masseer je het eventuele restant zachtjes nog even in en je hebt een zacht en gehydrateerd huidje. Kocostar heeft naast de watermeloen nog meer ‘smaken’ (zoals aardbei, roos, TULP, kiwi en ananas) en doen allemaal wat anders voor je huid.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *