BEAUTY UPDATE

Jaaaaa! het is weer zover…(op deze Black Friday) kennis maken met nieuwe beauties voor jezelf of als cadeautje. Of misschien gebruik je ze al, laat je dan even weten wat je ervan vindt? Een fijn masker dat je eraf TREKT, een heerlijke eau de cologne (ja écht), een verzorgend haarmaker, een roll on stick die je overal mee naartoe wilt nemen en een echte alleskunner, die je niet alleen voor je schrale lippen gebruikt. Lees je even mee?

Alleen al voor de verpakking wil je dit kleine tubbetje van Dr. Lipp toch hebben? In Engeland kwamen ze er achter dat deze 100% organisch, zonder kunstmatige kleur en geurstoffen, parabenen en andere synthetische toevoegingen Original Nipple balm ook heel goed op je lippen werkt. De alleskunner wordt gewonnen uit schapenwol en werkt zeer goed tegen droge plekjes op je huid, knieën, ellebogen, voeten etc. Dr. Lipp wordt ook gebruikt tegen schrale lippen, als lipgloss, shine op je wangen of onder je foundation (voor €14,40 bij Ici Paris).

Het was alweer even geleden dat ik een masker van Glam Glow heb gebruikt, maar deze Gravity Mud Firming Treatment is heel fijn! Je brengt het masker met het kwastje aan en je ziet de kleur van wit naar zilver veranderen o.a. door de vizitight en lunarlift. Na ongeveer 20 minuutjes TREK je het masker er makkelijk af en ziet en voelt meteen resultaat. Het volgens Glam Glow liftende en verstevigende effect zag ik niet meteen maar… maar mijn huid was erna wel super zacht en glad met een mooie glans. Het masker ruikt overigens naar Malibu… (voor €15,30 bij Douglas).

Je kent 4711 vast wel, mijn oma gebruikte de originele geur (en de doekjes) heel vaak. Maar met deze limited editions zoals de Acqua Colonia Coffee Bean & Vetiver (€17,95) is het merk helemaal van deze tijd. Het is een warme, houtachtige verslavende geur die volgens 4711 ook nog eens een energieboost geeft, maar daar merk ik helaas niet veel van 😉

De vrolijke gele verpakking The Renaissance Circle van Davines bevat een masker voor je haar dat verzorgt. De gele verpakking is voor Hopeless Hair en herstelt, voedt en laat je haar glanzen door de gele klei en babassu boter.

Deze Tranquillity roll on (€10,40) van Comfort Zone geeft je even een relax momentje. Nog belangrijker…het ruikt zooo lekker! Het bevat aromatische oliën van zoete sinaasappel, Damaskus roos en cederhout en is heel handig om overal mee te nemen en vanwege de geur wil je dit ook 🙂

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *