CHIC & SUN

Zet de datum alvast maar rood omlijnd in je agenda, want vanaf volgende week is deze Chic & Sun limited collectie van T. LeClerc verkrijgbaar. En die wil je niet missen 🙂 . ♥ dat mooie doosje met terracotta poeder en dié gel! vol met pigment en glinsterende deeltjes.

In de Chic & Sun Complexion Gel, zitten microparels die vol zitten met pigment en glinsterende deeltjes, die je gezicht laten stralen en je het hele jaar een gezonde uitstraling geven. Ook als de zon, zich net als de afgelopen dagen, wat minder laat zien. Breng een kleine hoeveelheid gel op de rug van je hand aan. Smeer deze met je vingers uit en de inhoud van de microparels komen vrij. Breng het aan op je gezicht, maar ook op je decolleté en benen; fijn voor die eerste rokjedagen. De gel is er in 2 kleuren 01 Doré 02 Cuivré en kost € 38,00.

 

Deze Summer Terracotta Radiance (€42) is bijna te mooi om te gebruiken. Je brengt de poeder aan over je hele gezicht of alleen op je wangen als een door de zon gekuste blush.

De Divine Chubby Lip Balm (€22,50), smeer je makkelijk op je lippen, ze dekken als een lipstick en drogen je lippen niet uit. In drie kleuren Beige, Rose Délicat en Corail.

De Long-lasting Shadow pen (€22) kan je aanbrengen voor een intens of een licht effect. De pen is er in drie kleuren Noire, Sable en Ébène. De Sable geeft een mooie goudkleurige glans en is heel fijn om in je ooghoeken voor een open effect aan te brengen.

Beetje jammer dat de collectie limited is 😉

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *