|

LADIVAL + WIN

BEST PHOTOBOMB EVER! Eén van mijn vriendjes die heerlijk op een rotsblok ging zonnen, toen ik foto’s aan het maken was om je alles over de fijne zonneproducten van Ladival te vertellen. EN hoe je kans maakt om deze twee veilige beauties te winnen. Lees je even mee?

Het Duitse Ladival zonnebrandgel is speciaal ontwikkeld voor de huid, zonder onnodige ingrediënten die overgevoelig reageert op zonlicht. Eigenlijk voor iedereen die kiest voor zuivere zonbescherming. Want de producten zijn op waterbasis, bevatten geen vetten, zijn vrij van parfums, conserveringsmiddelen, emulgatoren en kleurstoffen. Daarnaast zijn ze speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige huid. Mensen met zonneallergie (denk aan rode vlekjes, jeuk, zonneblaasjes, pigmentvlekken en andere allergische reacties) eczeem en/of een zeer gevoelige huid, kunnen nu wél genieten van de zon. De drievoudige werking beschermt niet alleen tegen UV-A en UV-B-straling, maar ook tegen IR-A-straling; de veroorzaker van vroegtijdige huidveroudering.

De hoogwaardige zonbescherming van Ladival wordt gemaakt van de allerbeste ingrediënten, waarbij geldt: zoveel als nodig, maar zo weinig mogelijk. In de producten zitten dus geen onnodige ingrediënten, om irritaties te voorkomen. Wel allantoïne wat je huid kalmeert en celregeneratie bevordert, vitamine E dat je huid verzorgt en een IR-A beschermingscomplex met anti-oxidanten, biedt de gel bescherming tegen zonnebrand en zonverwante rode verkleuringen. De witte gels trekken snel in en laten geen wittig laagje achter. WIN WIN WIN!
Wil jij kans maken op deze twee Ladival beauties? Geef dan hieronder aan waarom of plaats op onze social media ☀️☀️☀️ (waar je ons natuurlijk al volgt). Kan je niet wachten? Ladival is o.a. verkrijgbaar bij Etos De zonnebrand voor het gezicht met factor 30 kost €7,99 en de SPF30 spray (dé favoriet hier thuis) €12,95.

Vergelijkbare berichten

16 reacties

 1. Ik doe graag mee daar ik mijzelf graag goed bescherm tegen de zon tijdens de zomermaanden. Een probaat middel tegen zonneallergie heb ik nog niet gevonden maar als ik met deze producten wèl de zon in kan, probeer ik dat graag!

 2. Ik zou dit zo graag winnen omdat ik altijd last heb van irritaties door zonnebrand, waardoor insmeren niet mijn favoriete moment is, terwijl ik het wél super belangrijk vind om mijn huid het beste te beschermen tegen de zon! Ik zou deze dan ook meeega graag proberen zodat ook ik mezelf goed kan beschermen tegen de zon!

 3. Zo fijn dat hier geen parfum en kleurstoffen in zitten zodat ook ik met mijn moeilijke en gevoelige huid deze producten kan gebruiken. Ik maak graag kennis met dit merk en hopelijk wordt het een zonnige onbezorgde zomer waarin volop te genieten valt.

 4. Koop uit gewoonte altijd een ander merk, maar wil dolgraag kennismaken met Ladival. Misschien worden we vrienden voor het leven!

 5. Ik zie inmiddels toch wel het nut in van smeren. Jarenlang was ik anti; ik kon me niet voorstellen dat de zon (zo puur natuur) slecht kon zijn en ik bouwde het zonnen geleidelijk op. Inmiddels ben ik al enkele keren verbrand dit jaar. Niet goed! Ik heb dus nog zonnebrandmiddelen nodig.

 6. Geweldig dit zou zeker super fijn zijn voor mijn gevoelige huid, om ze met deze Ladival zonnebrandcreme de juiste en een goede bescherming te geven. Helemaal fijn is het dat deze zonder de onnodige ingrediënten zoals parfum, zodat ik ook geen last krijg van insecten die op de geur afkomt

 7. Als mama van vier kids is smeren in de zomer een dagelijks terugkerende bezigheid! Laat de zon maat komen! Met deze actie komt het smeren ook helemaal goed

 8. De zomer staat weer voor de deur. Ik vind dit jaargetijde heerlijk! Helaas voor mij heb ik in de zomermaanden altijd erge last van zonneallergie, en het juiste product hiertegen heb ik tot op heden nog niet gevonden. Daarom zou ik heel graag de producten van Ladival willen proberen, in de hoop dat ik op zonnige dagen niet verplicht in de schaduw hoef te gaan zitten!

 9. Heel graag. Met 4 personen in ons gezin, gaat er in de zomer behoorlijk wat zonnebescherming doorheen.
  Zelf moet ik heel goed smeren want ik krijg heel snel pigmentvlekken. Ik lees dat de Ladival daar ook fijn voor is dus ik probeer het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *