L’OCCITANE, EEN STRAKKER FIGUUR

Het mooie weer is echt een wake-up call: bikini-season is begonnen! En volgende maand beginnen ook nog de vakanties. Gelukkig helpt L’Occitane (LOX-IE-TAN) ons een beetje met lekkere producten uit de ‘Amande’ lijn, die beloven ons lichaam binnen een maand strakker te maken. Dus dat komt goed uit.
In het voorjaar is het Provençaalse landschap bezaaid met prachtige amandelbomen met geurende bloemen en vruchten. Om dit landschap zo te houden koopt L’Occitane zijn amandelen bij Zuid-Franse kwekers in. De amandel bezit eigenschappen die de huid verzacht, verstevigt en egaal krijgt.

29LC200A14

Almond Milk Concentrate, is een romige crème die de huid zichtbaar gladder en steviger maakt en hydrateert 48 uur lang. Amandelolie en amandelmelk hydrateren en verzachten de huid. De combinatie van walnootextract en een versterkend amandelextract, maakt de huid zichtbaar gladder. Al na een maand zijn de contouren van het lichaam strakker en de huid steviger (€ 39)

rabu-cantik_rabu-cantik-loccitane-almond-velvet-balm-200ml_full01

Almond Velvet Balm, is een zijdeachtige crème en samengesteld met een regenererend complex met stamcellen van de amandelboom. De crème bestrijdt 5 verouderingsverschijnselen: uitdroging, huidverslapping, gebrek aan veerkracht, rimpeltjes en onregelmatigheden van de huid (€ 45)

P.aspx

Amande Crème Allégée verscherpt zichtbaar je figuur en maakt de contouren van je lichaam strakker. De verfrissende gel bevat amandelproteïnen, gecombineerd met een amandel-extract, en silicium dat helpt bij de ondersteuning van de oppervlakte van de huid en maakt deze strakker. Een gepatenteerde combinatie van amandelknoppen en rozenknoppen verfijnen je figuur (€ 42)

Bestel de producten van L’Occitane hier

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *