FILORGA’S SCRUB & DETOX

Na een paar zeer hectische weken, merkte ik o.a. dat mijn huid er minder Glowy uitzag. Dus een gat in de lucht toen ik de nieuwste, zwarte Filorga beauty ontving. Want deze scrub detox (met actieve houtskool) belooft meteen een super schone, zachte, heldere en stralende huid en jaaá ook weer met dié GEUR! Dus met een detox sapje (Stach’s activated carchoal, citroen en water) voor de binnenkant en de scrub & detox voor de buitenkant ging ik aan de slag.

Scrub & Detox
Dit is hun tweede ‘zwarte’ beauty, weet je misschien nog die geweldige nachtcrème? Filorga belooft dat deze Srub Detox (nu voor €27,37 bij Ici Paris XL) met actieve kool je huid ontdoet van gifstoffen, je teint verheldert, je poriën ontstopt en het overbelaste ecosysteem van je huid rust biedt… in slechts 5 minuutjes en dat 2 keer per week. Want BLACK is the new GLOW.

De scrub & detox combineert een mechanische peeling dankzij vulkanische microbolletjes die je poriën reinigen en je huid bevrijden van onzuiverheden voor een zichtbaar schoon en fris gezicht. Een enzymatische peeling met huidvernieuwende papaja stimuleert de cel vernieuwing en herstructureert de hoornlaag voor een gladde en fluweelzachte huid structuur.

Daarnaast zuivert het je huid met actieve kool. Deze specifieke kool met de porositeit van een spons voor een hoog absorptievermogen, werkt als een magneet om de diepste onzuiverheden op te vangen en opgestapeld vuil te verwijderen. De biologische zuivering met gebeurt door maracuja, rijk aan polyfenolen, die de twee belangrijkste beschermingssystemen van je huid stimuleren en haar te helpen oxidatieve stress te bestrijden.

Tijdens het afspoelen geeft de formule een hydraterend complex af dat rijk is aan niacinamide + vitamine E. Je huid wordt meteen omhuld met een volledig onzichtbaar beschermend laagje dat de huidbarrière versterkt en de huid beter in staat stelt om dagelijkse agressies (vervuiling, stress, vermoeidheid) te bestrijden.Mijn ervaring
De zwarte substantie voelt in het potje heel licht (mousse-achtig) en zacht aan (kijk uit dat het niet op de grond valt). Je brengt de scrub & detox in een dunne laag aan op je schone en vochtige gezicht (niet te dicht rondom je ogen). Je masseert het met ronddraaiende bewegingen zacht in en laat de ontgiftende bestanddelen 2 tot 3 minuten inwerken. Daarna spoel je het met lauw overvloedig water (handigst onder de douche) af om het beschermende complex te laten vrijkomen. Een super zachte en gezond glanzende huid (GLOW) is het resultaat. Ik kijk al uit naar mijn 2e sessie dit weekend 🙂

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *