|

ANTI-AGING CHOCOLA!

Kan jij daar ook zo van genieten? Even een rustig momentje met een kopje Sterrenmunt thee, een stukje (melk, puur, met nougat etc.) chocola en je favo magazine. En dan helemaal een gat in de lucht springen als je een doos Esthechoc ontvangt, want deze pure chocola is dus gezond – wetenschappelijk bewezen – en heeft een anti-aging effect! WHAT? Ja, echt! Ik weet zeker dat ik nu je aandacht heb, dus lees maar snel verder 😉

Esthechoc is het resultaat van 10 jaar onderzoek aan de Universiteit van Cambridge. Hieruit bleek dat je alleen van binnenuit het verouderingsproces, stofwisseling van de huid die verminderd, kan vertragen.

Hoe werkt het?
De gepatendeerde combinatie van twee sterke antioxidanten Epicatechine -zit in bepaalde planten zoals de cacaoplant en heeft zelfs voordelen voor je gezondheid- en Astaxanthine –wordt o.a. gemaakt door plankton en kelp en beschermt tegen UV-straling, gaat verouderingsprocessen tegen en ondersteunt het immuunsysteem- verhogen de werkzame stoffen in de chocolade die in het bloed zijn opgenomen. Met als resultaat een gladdere en jongere huid.

Esthechoc feitjes
– 1 tabletje staat gelijk aan 100 gr pure chocolade of 300 gr wilde zalm
– is een voedingssupplement in de vorm van 72,6% pure chocolade
– het is vegan
– bevat slechts 38 calorieën
– de ingrediënten zijn bestand tegen ons maagzuur en worden niet in de lever afgebroken
– Epicatechine wordt op de korte termijn in het bloed opgenomen
– Astaxanthine wordt op de lange termijn in het bloed opgenomen
– helaas is 1 tabletje per dag genoeg, omdat ons lichaam maar een bepaalde hoeveelheid ingrediënten toelaat en een hele doos in een keer de werking dus niet bevordert.

Na een doos, waar 21 chocolaatjes in zitten, moet je het eerste resultaat gaan zien en merken, ben benieuwd. Maar ik heb de afgelopen dagen al van mijn relax momentjes genoten 😉 Esthechoc koop je via de website en schoonheidsspecialisten voor €55 per doos (ik heb overigens via google al verschillende kortingsaanbiedingen voorbij zien komen).

Vergelijkbare berichten

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *