AGE REVITALIZER

Dat anti-aging producten effectief maar niet duur hoeven te zijn, bewijst Age Revitalizer van Dr. Van der Hoogh. Het zorgt ervoor dat zon, lachen, stress en andere externe factoren minder invloed hebben op je huid. Age Revitalizer pakt de vier tekenen van huidveroudering aan: uitdroging, rimpels, hyperpigmentatie en onregelmatige huidstructuur.

H2

Age Revitalizer anti-aging dagcrème SPF 15
De gelachtige crème trekt snel in de huid, voelt niet vettig aan en heeft een zeer zachte lekkere geur. Na het aanbrengen laat de crème een zachte huid achter met een licht glansje. Deze dagcrème pakt uitdroging, rimpels en pigmentatie aan en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huid steviger aanvoelt. Globularia extract, ondersteunt de natuurlijke conditie van de huid en voorkomt huidirritatie. Madeliefjesextract gaat de aanmaak van melanine tegen en daardoor ontstaat minder pigmentatie (€ 22,99).

H3

Age Revitalizer anti-aging nachtcrème
De nachtcrème is voller dan de dagcrème, maar voelt niet vettig aan en heeft dezelfde lekker geur. Je voelt echt dat de crème je huid hydrateert. s’ Morgens heb je nog steeds het idee dat de nachtcrème werkt. Deze nachtcrème gaat huidveroudering gedurende de nacht tegen, zoals uitdroging en ook hierin zijn de ingrediënten Globularia en madeliefjesextract verwerkt (€ 22,99).

H 1

Age Revitalizer 2in1 serum + crème
Geweldig: een serum en een crème in één, vermengd en toch gescheiden in één flacon. Zo gebruik je dag en nacht 1 product met een dubbele werking. Het crème-serum voelt fris aan, gaat huidveroudering tegen en geeft je huid een frisse glans. Het serum verbetert de elasticiteit van de huid, omdat het serum de productie van huideigen eiwitten bevordert. Liftonin verbetert de huidstructuur en antioxidanten beschermen je huid. In de crème zit Allantoine en vitamine E, F en sheabutter. Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat het genezingsproces wordt ondersteund, de huid beter wordt beschermd, het vochtgehalte wordt hersteld en je huid wordt verzacht (€ 21,99).

H4

Age Revitalizer anti-aging oogcrème
De oogcrème geeft de huid rondom de ogen extra verzorging en bescherming. De gelachtige crème is makkelijk uit te smeren en voelt fris aan. De oogcrème wordt makkelijk en snel door de huid opgenomen. De ingrediënten Eyepro 3X en cafeïne verminderen lijntjes, wallen en donkere kringen. Het vochtgehalte van de huid rond de ogen wordt hersteld, de bloedcirculatie wordt bevorderd en licht-reflecterende pigmenten zorgen voor een frisse blik (€ 16,99).

Dr. van der Hoog, natuurlijke klasse!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *