HI AUDREY BY WILKENSON

Wees eerlijk, in de zomer – in de winter kan je het nog wel eens keertje overslaan 😉 – scheer je je benen en oksels toch bijna dagelijks? En dan het liefst zonder irritatie en van die irritante bultjes. Dus blij toen ik deze drie Wilkenson Intuition scheermesjes van de lieve Kirsten @MissPublicity ontving. Zonder ze gebruikt te hebben, ging ik meteen voor de nieuwste ‘Hi Audrey’, echt die pastel paarse kleur doet het toch gewoon.

 

De nieuwe ‘Hi Audrey’ (€14,99) heeft vijf scheermesjes en zorgt doordat het mesje niet te groot is en makkelijk beweegt snel voor een glad resultaat. Door het Duo-Intense serum glijdt het mesje soepel over je huid. Het serum verbetert de vochtbalans tijdens het scheren en helpt irritaties daarna te voorkomen. Dus ook ideaal voor de gevoelige huid. De slanke soft touch grip ligt lekker in je hand en goed om te weten dat het handvat is gemaakt van 30% gerecycled plastic en de verpakking van 90% gerecycled materiaal. En het mesje wordt niet snel bot.

Ook de roze Intuition Complete (€14,99) heeft een smalle slanke scheerkop (voor alle moeilijk bereikbare lichaamsdelen, zoals je bikinilijn) en vijf scheermesjes. De Skin-Protect gel rondom de mesjes helpt het scheersysteem soepel over je huid te laten glijden. Zo krijg je een glad scheerresultaat, zonder irritatie.

Tussen de Hi Audrey en de Intuition Complete merk ik niet heel veel verschil, behalve de houder en de kleur. De mesjes passen ook op beide houders. Ik vind de houder van Hi Audrey wat lekkerder in de hand liggen en qua kleur weet je het wel. Dus voor mij een makkelijke keuze.

Gebruik je liever in plaats van een serum/gel een scheerschuim? Dan is de Intuition Sensitive Care (€12,49) jouw keuze, want dit is een scheermesje met scheerschuim ineen. Vanwege de brede kop vind ik deze heel fijn voor je benen, maar niet handig voor je oksels en bikinilijn.

Tip: bij het Kruidvat zijn de Wilkenson scheersystemen en navulmesjes nu met 25% korting verkrijgbaar.

Vergelijkbare berichten

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *