GIGI X MAYBELLINE

Zoals je misschien op Insta al had gezien, waren we vorige week donderdag uitgenodigd voor de lancering van de Gigi X Maybelline collectie. En echt, dat wordt zo rennen naar Etos en voor de deur staan zodra ze open gaan. Want deze hebberigmakende Limited Edtion ligt vanaf vandaag in de winkels en trust me alleen al voor de verpakking wil je dit niet missen!

Gigi X Maybelline bevat twee lijnen de nude East Coast Glam (waar wij dit weekend ons hartje aan hebben verloren) en de rode West Coast Glow (alhoewel ik me qua naam hier meer thuis voel 🙂 ).

De East Coast Glam bestaat uit een eyecontour- en eyeshadow pallet (€15,99) in Cool & Warm, een zwarte, dunne, handige Liquid (€10,49) en pen (€9,49) eyeliner en een zwarte Fiber Mascara (€14,99) met primer voor nog langere, vollere wimpers.

Voor de lippen matte, maar totaal geen droge lipsticks in GG09 MCCall, GG10 Taura (FAVORIET!) en GG11 Erin (€9,99) die fijn uitsmeren. En om het plaatje compleet te maken 3 matchende Lip Liners (€8,49).

Gebruik voor je gezicht de Tinted Primer (€14,99) en de Strobing Liquid highlighter (€14,99) op je jukbenen, slapen, brug van je neus, je cupidoboog op je lippen, binnenkant van je ogen en onder je wenkbrauwen. Je voelt je meteen een beetje Gigi 🙂 

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *