DERMASENCE

Als ik eerlijk ben, is de verpakking van de producten van Dermasence niet erg sexy (en vind je mijn rozen niet mooi?). Maar ja: don’t judge a book by his cover. Deze Duitse beauties in een hygiënische pompflacon of tube zijn anti-aging en verbeteren je huidconditie. Dus lees snel verder, want dan weet je waarom ook jij deze beauties in je skincare routine moet inpassen.

Dermasence is in 1991 in Münster opgericht door vijf dermatologen en een apotheker. Deze medische skincare, wordt sinds vorig jaar in Nederland bij de apotheek verkocht en heeft als missie: ‘om iedere huid gezond te houden’. Ze hebben meer dan 50! producten in hun assortiment, zodat je voor jouw huidprobleem of het nu acné, rosacea of huidveroudering is, de juiste verzorging kan gebruiken.Om het kiezen van de juiste producten nog makkelijker te maken, staat op elk doosje een kleur aangegeven, zodat je weet voor welk huidtype het bestemd is. Ook staat er op de meer algemene producten een gradatie systeem aangegeven hoe vet het product is (van vet-vrij tot vettig). En staan op alle producten pictogrammen zodat je weet dat je niet het verkeerde product smeert 😉

De afgelopen tijd heb ik deze anti-aging beauties geprobeerd. Lees het even door zodat je weet welk product jij aan jouw beauty stash kan toevoegen 🙂Het witte Chrono retare Anti-Aging Serum (47,70) breng je twee keer per dag onder je gezichtscrème of olie aan en smeert makkelijk uit. De ectoïne en olijfbladextract hebben een celbeschermend effect en verminderen vroegtijdige huidveroudering. Hooggedoseerd hyaluronzuur geeft intens vocht af, waardoor de huid steviger en gladder lijkt.
Chrono retare Anti-Aging Oogverzorging (€24,90) is een witte wat dikkere crème die je twee keer per dag op het harde gedeelte rondom je oog zachtjes met ‘deppende’ beweging aanbrengt. De oogcrème gaat donkere kringen en wallen tegen dmv cafeïne en een anti-aging peptide. Hyaluronzuur hydrateert en gaat droogheidsrimpels tegen.Deze heerlijke Aloë Vera Active Gel (€14,20) is een lekker fris ruikend, licht groen/doorzichtig en verkoelend masker. Ik heb het na de paar dagen zon vorige week gebruikt en ben fan. De gel wordt gewonnen uit het bladmoes van de Aloë vera en heeft gladmakende, antibacteriële, kalmerende en verfrissende eigenschappen. De gel is ook geschikt ter verkoeling na kleine wondjes, insectenbeten en zonnebrand. Echt weer zo’n tube die iedereen in huis moet hebben :). Gebruik je het als masker dan breng je een dun laagje op je gezicht aan, 15 minuutjes laten zitten en met warm water afspoelen.Ben je fan van producten met fruitzuur dan moet je de AHA Effects plus C (€25,90) zeker proberen. Het is een donker gele crème die je huid meteen een glow geeft. De intensief werkende fruitzuurcrème met een combinatie van fruitzuren (glycolzuur plus vitamine C) verbetert je huidstructuur, bevordertde hydratatie en bij langdurig gebruik stimuleert het de collageenaanmaak. De olijfolie werkt vochtherstellend en maakt je huid gladder. Het extract uit groene thee verbetert de verdraagbaarheid van de fruitzuren en beschermt tegelijkertijd tegen vrije radicalen. Je brengt de crème voor je gaat slapen aan en daarover een serum. In de ochtend je huid natuurlijk met een factor 50 beschermen.
De AHA Effects (€29,20) is een witte wat dikkere milde fruitzuurcrème voor de nacht. Dankzij 8% aan natuurlijke fruitzuren -melkzuur, citroenzuur en appelzuur- is de AHA Effects ook effectief. Het lost de bovenste laag dode huidcellen op, de ‘grijze waas’, verdwijnt en je huid krijgt een frissere uitstraling. Bovendien stimuleert de crème de huideigen herstelfunctie en stimuleert het de collageenaanmaak bij langdurig gebruik. Darnaast verhoogt het vochtgehalte en maakt je huid gladder en egaler. Ook bevat het product de anti-oxidant Vitamine E en groene thee-extract zorgt voor een hoge verdraagzaamheid.Het Dermacense Hyalusome Concentraat is heerlijke licht gele fluïde die lekker fris ruikt, super snel intrekt en je voor de dag en nacht gebruikt (35,50) Het Anti-aging-peptide maakt mimiekrimpels gladder (Argireling = extern botoxeffect). Vitamine A bevordert de celgroei en hooggecencenteerd hyaluronzuur bevordert het vochtgehalte van je huid. Liposomen en jojoba-olie maken je huid soepel en verhinderen vochtverlies. Beta-glucanen en vitamine E beschermen en herstellen door de zon veroorzaakte schade. Wat wil je nog meer?

“Be good to your skin. You’ll wear it every day for the rest of your life.”

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *