|

L.O.V IS THE MESSAGE ❤️

Als je de afgelopen weken de Catrice en Essence make-up items van Patti hebt verslonden, ben je net als ik vast geïnteresseerd in hun geliefde Duitse zus L.O.V Je kan waarschijnlijk voorstellen dat ik een gat in de lucht sprong, toen ik de uitnodiging kreeg om (vorige week) kennis met hun nieuwste beauties te maken, onder het genot van een heerlijke 4-gangen lunch bij Wolf Atelier in Amsterdam.

Chef Michael Wolf had zich verdiept in de texturen en kleuren van de nieuwe L.O.V beauties en hier de heerlijke lunch op aangepast. Als je een keer in de buurt bent, echt langsgaan, het eten is zalig en die locatie!

L.O.V
L.O.V bestaat sinds 2016 en is net als haar zusjes vegan en diervriendelijk. Christina Oster-Daum (eigenaresse) is verliefd op make-up en wilde een kosmopolitisch merk met bijbehorende kwaliteit, maar waar niet de hoofdprijs voor betaald hoeft te worden. Erg fijn dus. De basis van L.O.V is de Christina’s Red lipstick. Deze kleur reflecteert naar een charismatische en sensuele vrouw met een hart van goud. Daarna heeft elke L.O.V medewerkster aan de lipstickkleur gewerkt die overeenkomt met haar eigen profiel. Deze lipsticks zijn ook vernoemd naar deze gepassioneerde schoonheidsprofessionals.De lunch begon met één van de lekkerste gerechtjes die ooit heb gegeten: Tartaar van langoustine, Noord Zee krab en rozenwater. De bijbehorende Sculpting Volume Mascara (€16,99) maakt je wimpers niet alleen diep zwart en volumineus, neeeee, hij ruikt ook nog eens naar rozen! De mooie luxe rosé gouden huls bevat een fijne textuur met rozenbloesemextract en provitamine B5.Daarna volgde een heerlijke cocktail Wolf’s Perfectitude van kamille, amandel en gember, gebaseerd op de Under Eye Treatment (€11,99). Toen ik dit tubetje met die verkoelende applicator zag, was ik meteen verliefd. Een verzachtende en hydraterende licht roze lotion met amandelolie en kamillewater. Donkere kringen worden meteen geminimaliseerd en de zwelling rondom je ogen verminderd. Doe wel eerst even in de winkel een test of de lotion niet te ‘licht’ is voor onder je ogen.Ik had instant LOV voor de Griet van de BBQ met parelgort, zwarte olijven en houtskool én de Black Lip Scrub (€7,99). De zwarte kleur (je ziet een zacht donker waasje op je lippen) komt van de zuiverende actieve houtskool en de suikerpeelingdeeltjes verwijderen zachte velletjes en dode huidcellen. De mix van vitmine E en sheaboter maakt je lippen super zacht. Deze beautie moet naar mijn mening iedereen zijn lippen cadeau doen ?Als toetje werden we verblijd met Groene appel, zilverzuring en witte chocolade. Dit heerlijk zacht zure nagerecht (de bolletjes appel waren gewoon gemarineerd!) was gebaseerd op de 6 kleuren metallic glans (ze glanzen echt zo mooi!) crème Eyeshadow & Liner (€9,99). Je kan de oogschaduw -een combinatie van water en pure glitterpigmenten- nat of droog aanbrengen.Afgelopen zaterdag had ik een bruiloft en heb meteen de overige 2 LOV producten, die we meekregen, uitgeprobeerd. Het Deep Metallic Highlighting Palette (€16,99) geeft je gezicht, ogen en lichaam een maximale glow, zo mooi! De luchtige, crèmige rooskleurige crème blend perfect en een geweldige glans is het resultaat. En ondanks mijn chronische oogontsteking heb ik de Best Dressed 24h Long-Wear Curl & Volume Mascara (€5,99) op mijn wimpers gesmeerd. Ze werden door het fijne gebogen vezelborsteltje, na een aantal laagjes git zwart en langer. Een hele fijne mascara, die er ook weer makkelijk met eye-remover afgaat.

Helaas moet je nog heel even wachten met het rennen naar Etos, want (pas) half oktober liggen deze hebberigmakende beauties in de winkels. Dus zet alvast een rood omlijnd hart in je agenda, want ze zijn het wachten waard.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *