RODIAL NOVELTIES

Leven in de stad – en zeker zo vlak bij het strand 😉 – is heerlijk, maar na de zon is vervuilde lucht de grootste vijand van onze huid. Deze novelties van Rodial helpen je huid een handje; ze verzorgen, zijn anti-ageing, hebben een botox effect, hydrateren, beschermen, ruiken lekker en geven je huid een stralende en gezonde glans. Who needs more?

Vervuilende stoffen en gebrek aan zuurstof geven de huid een vale en vermoeide teint. De O2 moisturiser en eye cream uit de Rodial’s The Snake Collection geven je huid een instant oxygen boost. Natuurlijk zitten in deze twee producten ook de SYN- AKE, een neuropeptide die zorgt voor tijdelijke bevriezing van de spiersamentrekkingen in het gezicht, het zogenaamde botox effect. De snelwerkende zuurstofdrager – Fiflow BTX – stimuleert de celademhaling en vergroot het volume van de epidermis, voor een strakkere en vollere huid.

 

Snake Moisturiser O2 (€ 110) is een lichtgewicht formule en bestrijdt een doffe uitstraling die kan ontstaan door vervuilde lucht. De moisturiser verstevigt en revitaliseert je huid, dankzij de  snelwerkende zuurstofdrager Fiflow BTX. Het product bevat VC-IP, gebaseerd op vitamine C, die je teint corrigeert waardoor je huid opnieuw straalt. In combinatie met de hydraterende werking van hyaluronzuur strijkt de SYN-AKE dipeptide fijne lijntjes en rimpels glad. De SPF 15 zonnefilter biedt dagelijkse bescherming tegen schadelijke UV A- en B- straling.

Snake Eye Cream O2 (€ 90) is een oogcrème die uit een cocktail van verstevigende en revitaliserende actieve bestanddelen bestaat. De huid lijkt strakker; fijne lijntjes en rimpels zijn dankzij SYN-AKE duidelijk minder zichtbaar. De zuurstofdrager Fiflow BTX en haloxyl helpen de kwetsbare huid rond de ogen nieuwe energie te geven, te verstevigen en donkere kringen te verminderen.

Eén van de meest opvallende beauty trends van 2016 is de Sheet Mask overgewaaid uit Korea. Vanwege de effectieve werking niet meer weg te denken uit je beauty routine. Dit heerlijke Pink Diamond Lifting Face Mask van Rodial (€90 voor 8 stuks) is doordrenkt met roze grapefruit, diamantpoeder en huidverstrakkende peptiden om je huid direct te liften, een strakke uitstraling te geven en de teint te verhelderen. Dus ideaal voor de komende feestdagen, een belangrijk evenement of een heerljk avondje uit. Breng het bio-cellulosemasker aan op je gereinigde gezicht. Laat het masker 20 tot 30 minuten zitten en verwijder het masker vanaf de kin naar boven. Masseer het eventuele residu zacht in je huid. Gebruik het masker wanneer je een hydraterende en opwekkende lift nodig hebt.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *