WINE O’CLOCK!

Met dit mooie weer is een heerlijk wijntje op het strand, in je tuin of op je balkon zo fijn! En daar hebben de Californische wijnhuizen Gallo Family  & Barefoot goed op ingespeeld met deze  lekkere nieuwe wijntjes.

Barefoot heeft de perfecte rosé voor zwoele zomeravonden. De nieuwe Pink Pinot Grigio (€5,95) is fris en fruitig met een aroma van appel, perzik en framboos, heerlijk bij een visgerecht. Dit is geen witte wijn, maar ook geen rosé zoals we gewend zijn. De Pink Pinot Grigio hangt er lekker tussenin en is dus niet te zoet, maar ook niet te droog.

De Gallo Family heeft de Gallo Spritz wijnen (€4,99) in 2 smaken uitgebracht. Deze wijnen met een fruitige smaak en een lichte bubbel bevatten slechts 5,5% alcohol en zijn daardoor zeer geschikt voor op een zonovergoten dag. De Pineapple & Passionfruit is gebaseerd op de Gallo Pinot Grigio en aangevuld met de natuurlijke aroma’s van ananas en passievrucht. De Raspberry & Lime is een zusje van de Gallo Grenache rosé aangevuld met de natuurlijke aroma’s van framboos en limoen. Beiden zijn heerlijk fruitig & verfrissend. De Spritz wijnen zijn op hun best met flink wat ijs en fijn als borrel of aperitief.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *