ROOIBOS VOOR JE HUID

Een kopje rooibos thee is heerlijk, zeker in zo’n mooi kopje van Pip Studio en geeft je even een rustmomentje. Maar rooibos is veel meer dan alleen thee. Deze bijzondere plant heeft een verzorgende, verzachtende en herstellende werking op je huid en vormt de basis van de 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Natuurlijk Rooibos. Grappig dat deze producten totaal niet naar thee, maar heerlijk zacht bloemig ruiken.

Rooibos heeft ontstekingsremmende, huidverzachtende en antimicrobiële werkingen en werkt ook kalmerend en verzorgend bij verschillende huidproblemen waaronder acné, eczeem en zonnebrand. En het bevordert bovendien het herstellend vermogen van onze huid en gaat huidveroudering tegen. De producten van Natuurlijk Rooibos bevatten naast het bioactieve rooibos planten- extract, ook andere natuurlijke plantaardige ingredienten zoals aloe, tea tree oil, shea butter, sojabonen, grapefruit, kamille en jojoba olie. De groene rooibosplanten groeien alleen in het wild in het Cedergebergte van de West-Kaap. Het krachtige rooibos-extract bevat een hoge concentratie antioxidanten, vitamine A en E en mineralen.Rooibos bevordert bovendien het herstellend vermogen van de huid en gaat huidveroudering tegen. De Afrikaanse producten zijn sinds 2005 te koop en heel fijn voor ons, nu dus ook in Nederland.

Deze hydraterende 3-stappen verzorging (je kan de producten natuurlijk ook apart gebruiken) uit de Classic lijn, ze hebben ook nog een AdvantAGE lijn, is geschikt voor een normale huid. De schuimende Deep Cleansing Fasewash (€8,80) – je hebt maar een klein beetje nodig – breng je aan op je vochtige gezicht en verwijdert je make-up en onzuiverheden. Je gezicht voelt daarna schoon en glad aan. De Refreshing Toner (€8,80) is alcohol vrij en verzorgt en verfrist je gezicht. De Moisturizing Day Cream met SPF 15 (€16,80), vitamin C en E is een witte wat vettige crème die je gezicht beschermt, hydrateert, verzacht en een mooie glans geeft.  Oh ja, de 3-stappen verzorging is nu de aanbieding voor €18 (ipv €30) via Natuurlijk Rooibos.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *