SUN SUPPORT

Als je Marvelousz een beetje volgt, weet je vast wel dat Patti (Relax!) et moi (Jonge Huid en de twee Haarsupplementen!) fan zijn van het Franse Oenobiol. Je krijgt belangrijke supplementen in 1 pilletje naar binnen en je kan nog eens afwisselen; waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Nu kan je je huid ook nog eens op die heerlijke zonnige lente en zomer gaan voorbereiden (echt die komt eraan). 

Autobronze Teint
Zeg nou eerlijk, met een bruiner kleurtje voel je je toch lekkerder in je vel? En je wilt toch niet op die eerste warme, zonnige voorjaarsdag met spierwitte benen naar buiten. Daar heeft Oenobiol iets op verzonnen, wat in Frankrijk al jaren een bestseller is en volgens velen ECHT werkt. Je kan namelijk op twee manieren een kleurtje krijgen; ons lichaam kan onder invloed van de zon melanine aanmaken. Melanine geeft kleur aan onze haren, ogen, huid en bepaalt hiermee onze huidtype. En onze huid kan bruin kleuren door de inname van carotenoïden dat voorkomt in onze voeding. Wortels, tomaten en groenten met donkergroene bladeren bevatten veel caroteen. De nieuwe aangemaakte huidcellen nemen dat caroteen op. Bij een voldoende hoge concentratie en na verloop van tijd bereiken deze gekleurde huidcellen het huidoppervlak en worden ze zichtbaar. Resultaat: een getinte huid. Met een dieet rijk aan caroteen kunnen we dus onze huid kleuren, echter is het niet altijd eenvoudig om de noodzakelijke hoeveelheid in te nemen voor een zichtbaar effect.

De Autobronze Teint (€24,99 voor 30 stuks) belooft een mooie bruine huid van binnenuit zonder zon! Dus ideaal om je voor te bereiden op die eerste mooie dagen. In de goud bruine pillen zit o.a. kurkuma, lycopeen, luteïne, zeastaxanthine en astaxanthin.

Sun Support
Word jij ook altijd zo blij van de zon? En niet alleen omdat we die vitamine D en die melanine productie zo hard nodig hebben. Op een zonnige dag ziet alles er toch veel beter uit? Je voelt je gewoon lekkerder. Jammer dat de zon ook schadelijk voor je huid is en voor 90% voor huidveroudering zorgt. Zonder een goede zonbescherming hebben alle anti-age producten dus maar weinig zin. Zeker de lichte huidtypes zijn genoodzaakt zich goed te beschermen, want naast huidveroudering, kunnen zij ook last hebben van verbranding en zonneallergie. Wist je dat jaarlijks 56% van de Nederlanders verbrandt en bijna 70% te weinig zonnecrème aanbrengt om goed beschermd te zijn? Helaas zien we in Nederland niet zo vaak de zon, waardoor onze huid ook niet kan wennen en velen last van zonneallergie of verbranding krijgen. Dus naast zonnebrand is het ook handig om je huid van binnenuit op de zon voor te bereiden. Een voorbereidingskuur voedt onze huid met alle noodzakelijk actieve ingrediënten om ons te beschermen tegen de invloeden van de zon. Waardoor je huid de tolerantie tegen de zon verbetert en huidveroudering door de zon wordt voorkomen. Én je huid wordt intenser en egaler bruin.Sun Sensitieve Skin (€24,99 voor 30 stuks), beschermt de lichte en gevoelige huid van binnenuit om deze toleranter te maken voor de zon. Op basis van lycopeen, Sluteïne, fytoeen en fytoflueen en is ook veilig voor kinderen. Sun Age Protect (€24,99 voor 30 stuks), beschermt de (rijpere) huid van binnenuit tegen de invloeden van de zon om huidveroudering te voorkomen. Op basis van o.a. lycopeen, luteïne, selenium, zink en vitamine C en E.

Wij gaan verder met slikken van de pilletjes, deze drie ruiken een beetje naar cacao 😉 en zijn benieuwd welke Oenobiol supplementen jij gebruikt, laat je het even weten?
De producten van Oenobiol Paris zijn te koop zijn bij o.a. ETOS, DA, Kruidvat en online.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Ik ga de sun support proberen. Ik heb altijd last vast zonne allergie, vooral bij de eerste voorjaars zon, die is extra sterk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *