|

ONE2TRACK GPS HORLOGE + WIN

Is er iets moeilijker dan het loslaten van je (jonge) kinderen? Wat mij betreft niet. Toch werd ik vorig jaar zomer tot een knap staaltje loslaten gedwongen toen mijn (toen 7-jarige) dochtertje in verband met haar eetproblemen de hele zomervakantie naar ‘de eetschool’ in een andere plaats moest. Ze zou elke ochtend thuis door een taxichauffeur worden opgehaald en aan het einde van de dag door een andere chauffeur weer worden teruggebracht naar huis. Doodeng vond ik het! In mijn hoofd bedacht ik de meest vreselijke scenario’s van alles wat er onderweg kon gebeuren (sorry aan alle taxichauffeurs van Nederland maar we hebben het hier wel over m’n meest kostbare ‘bezit’ hè) en zocht ik naar manieren om het dagelijkse vervoer in eigen beheer te regelen. Helaas lukte dat niet dus Googelde ik me suf naar andere oplossingen.

Te jong voor een smartphone
Voor een mobiele telefoon vond en vind ik mijn kind veel te jong, die krijgt ze wat mij betreft pas als ze naar de middelbare school gaat. Maar hoe zou ik haar dan een beetje in de gaten kunnen houden? Alsof het zo moest zijn, kwam er op mijn Facebook timeline net op dat moment een advertentie voorbij over een GPS kinderhorloge. In het kort: een horloge dat door het kind wordt gedragen en dat in verbinding staat met een app op de telefoon(s) van de ouder(s). Ouder(s) en kind kunnen over en weer op een eenvoudige manier contact met elkaar hebben en door de GPS functie kan in de app worden getraceerd waar het kind zich bevindt. Dat klonk mij als muziek in de oren!

Welk horloge moet ik kopen?
Er bleken nogal wat van deze horloges te koop, de ene met wat meer functionaliteit dan de andere en van heel duur tot ultra goedkoop (o.a. via de welbekende Chinese bestelsite). Al snel ontdekte ik dat er aan die goedkope horloges (slecht leesbare) Chinese apps en servers hangen die onvoldoende beveiliging kennen (met het risico dat jouw positiegegevens vrij op het internet komen te staan) en die ook niet aan doorontwikkeling doen (wat alleen al met het oog op bijvoorbeeld nieuwe straatnamen niet zo handig is). Ik Googelde weer even verder naar de leverancier die mij ‘het meeste horloge voor het minste geld’ kon leveren en kwam uiteindelijk uit bij one2track.nl, een Nederlands bedrijf dat speciaal voor haar eigen GPS horloges een stabiele, snelle en gebruiksvriendelijke app en server ontwikkeld heeft.

One2track horloge
Ik bestelde bij hen een GPS kinderhorloge in de kleur roze en kreeg een dag later een keurig pakketje bezorgd met hierin het horloge, een prepaid Simkaartje met 10 euro bel- en datategoed, instructies hoe de app en het horloge gekoppeld kunnen worden en hoe het horloge vervolgens kan worden ingesteld. Ik verbaasde me over alle functionaliteiten van het horloge; niet alleen kunnen mijn kind en ik elkaar over en weer bellen (er kunnen in totaal 10 telefoonnummers in het horloge worden geprogrammeerd dus ook haar grote zus, opa, oma en de oppas kunnen worden toegevoegd en dit zijn ook de enige nummers die in staat zijn om contact te zoeken met het horloge), op het horloge zit ook een SOS-knop waarmee ze met 1 druk op de knop kan laten weten dat ze in de problemen zit, met de spy-functie kan ik -zonder dat zij het merkt- met haar meeluisteren, ik kan een alarm voor haar instellen (bijvoorbeeld ‘einde speeltijd, nu naar huis komen’), ik kan middels geofencing een grens instellen tot waar zij zich mag begeven (en ontvang een melding op mijn telefoon als zij daar maar 1 stap overheen zet) en ik krijg een melding als het erop lijkt dat het horloge is afgedaan. Ik zou werkelijk niets kunnen bedenken wat ik aan functionaliteit nog mis op het horloge.

Pak van mijn hart
In de eerste week van het eettraject werd het horloge dagelijks uitgeprobeerd. Ik was behoorlijk tevreden maar het viel me wel op dat ik, als mijn kind in de taxi zat of op locatie was bij de eetschool, nooit preciés kon zien waar zij zich bevond. Ik besprak mijn bevindingen met One2track en deze koppelde terug dat ze op dat moment net de laatste hand legden aan een nieuw horloge met niet alleen een GPS functie maar ook met GPRS/LBS en WiFi positiebepaling waardoor ook de binnenhuispositionering op 20 meter zuiver te bepalen is. Now we’re talking! Zonder problemen mocht ik het eerste horloge omruilen voor dit nieuwe type horloge (een blauwe deze keer) en dat werkte boven verwachting. Vanaf het moment dat mijn dochter in de taxi stapte, kon ik via de app haar route volgen en dankzij de geofencing instelling kreeg ik niet alleen een melding als ze onze wijk in- of uit reed maar ook als ze bij de eetschool was gearriveerd of vertrok. Een pak van mijn hart, wat was ik blij dat we voor deze oplossing hadden gekozen. Het gaf me zoveel meer rust en het was voor haar ook fijn dat ze, wanneer ze daar behoefte aan had, even contact met mij kon opnemen.

Elke dag haar horloge om
Het eettraject ligt inmiddels alweer bijna een jaar achter ons maar het horloge wordt nog steeds dagelijks gebruikt. Zodra mijn dochter (inmiddels 8) thuiskomt en buiten wil gaan spelen, gaat het horloge om, spreken we een tijd af waarop ik haar ‘einde speeltijd’ alarm instel en is ze vrij om -binnen een door haar vader en mij bepaald gebied- te gaan en te staan waar ze wil. Met mijn oudste (nu 21) ging dat toch heel anders; die speelde voor de deur en in de achtertuin of ik ging met haar mee naar bijvoorbeeld de speeltuin. Nu hebben zowel mijn kind als ik iets meer vrijheid. Fijn voor haar want het maakt haar zelfstandiger en geeft haar vertrouwen maar ook fijn voor mij want ik hoef geen uren toezicht meer te houden in de speeltuin of bij de kinderboerderij. Ik check haar locatie via de app tot het moment dat ze is aangekomen waar ze moet zijn en zij laat het mij met een kort belletje weten als ze ergens anders naartoe gaat. Binnen die twee momenten laat ik het los; ze weet mij wel te vinden als er iets aan de hand is. Ook als we een pretpark/dierentuin/strand o.i.d. bezoeken, draagt ze haar horloge zodat we haar d.m.v. de app en/of een belletje makkelijk kunnen vinden wanneer we elkaar onverhoopt uit het oog verliezen.

Ook zo’n handig horloge kopen?
Wil jij ook zo’n handig horloge voor jouw kind? Via de website van one2track.nl zijn verschillende modellen voor verschillende leeftijden (vanaf 4 jaar) te koop. De horloges van One2track zijn ook verkrijgbaar via Coolblue. Je betaalt voor het GPS horloge geen maandelijkse kosten voor het gebruik en sinds 1 juni j.l., voert One2track haar eigen GSM prepaid provider One2mobile. De One2mobile Simkaart is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de One2track GPS horloges. Met deze Simkaart heb je het voordeel van Europese dekking zonder extra kosten, scherpe tarieven en afrekening per seconde bellen (€ 0,0048) zonder starttarief. Via de One2mobile app zie je eenvoudig het resterende bel- en datategoed en kun je naar eigen inzicht het prepaidtegoed opwaarderen. One2mobile maakt gebruik van het stabiele KPN netwerk.

WIN WIN WIN!
Als klap op de vuurpijl mogen we van One2track iemand heel erg blij maken met zo’n geweldig horloge. Hoe gaaf is dat!! Kans maken? Laat via een reactie weten waarom juist jij dit horloge zou moeten winnen (vertel er even bij hoe oud je kind is) en wie weet prijkt er binnenkort zo’n geweldig GPS horloge om de pols van jouw kind. Duimen maar!

By: Patti

Vergelijkbare berichten

53 reacties

 1. Je hebt niks teveel gezegd: echt een gave actie! Ik heb drie kinderen, waarvan er een (7) echt een avonturier is. Dit zou echt een uitkomst zijn, want loslaten is niet echt een van mijn kwaliteiten… 😉

  1. Mijn oudste kan hem goed gebruiken of eigelijk ik dan, nog ff en dan gaat ze naar de middelbare school en voor die tijd zou ik hem graag willen winnen?

 2. Ja graag! Mijn tweelingjongens van 5 spelen voor de deur op een veldje en ze zijn langzaamaan hun grenzen aan het verleggen. Ik loop hen dan achterna of roep hen terug als ik vind dat ze ‘een boom te ver’ gaan. Ze zijn best toe aan iets groter terrein maar ik vínd het spannend. Zo’n horloge met o.a. Geotracking zou ideaal zijn!

 3. Wauw! Dat is een gave actie dat horloge heeft mij en jij weet wel wanneer heel wat minder stress opgeleverd zou hem heeeel graag winnen. Voor onze zoon. 5 jaar we zijn nu gelukkig achter de diagnose maar hij moet nog een hele weg gaan bewandelen Inc de nodige onderzoeken het zou ons een heel fijn zijn zo’n mooi horloge te winnen voor hem. ???

 4. Hoi, ik zou graag een mooi horloge winnen. Had er al
  Een tijd een willen kopen. Maar gad het geld er niet voor. Heb drie kinderen waarvan een er wegloopt!! ? Ik heb laatst ren half uur moeten zoeken voor ik haar vond. Had zelf burgernet al in geschakeld. Ik hoop met dit mooie horloge dat nooit meer te hoeven doen en haar makkelijker te volgen. Groetjes joyce

 5. Onze zoon is 8. Ik dacht dat de horloges via Ali wel.hetzelfde zoude n zijn. Natuurlijk is dat niet zo dus via one2track hem opnieuw laten installeren. Dat was prima gedaan. Echter merkten we dat de accuraatheid niet hetzelfde is als een hier gekocht toestel. We dachten zo goedkoper uit te zijn want met een groot gezin met 4 kids moet je op de kleintjes letten maar goedkoop werd duurkoop. We hadden hem aangeschaft omdat onze zoon elke week.op zorgmiddag gaat en ook vaak op weekend en dan zouden we het fijn vinden om contact met hem te kunnen houden. Dus dit toestel winnen zou super zijn en het toch wat makkelijker maken voor ons als.ouders en zeker qua zorgen een hoop.schelen (even kijken of hij zijn medicatie genomen heeft etc is dan toch makkelijker op afstand)

 6. Onze dochter is heerlijk naïef en eigenwijs, oftewel de perfecte combinatie om weg te gaan en denken dat alles wel goed komt.
  Wij twijfelen zelf al heel lang of we dit moeten doen zo een horloge, met deze kans zouden we het graag willen uitproberen en hopelijk net zo een review schrijven !!

 7. Onze zoon is dus 10 jaar, maar functioneert op een leeftijd van ongeveer 5 a 6 jaar. Hij wil altijd graag alleen buiten spelen, maar dat vind ik vrij eng. Hij kan namelijk niet altijd de weg terug vinden, wat zorgt voor veel paniek (bij hem en mij) Dit horloge zou mij wat gemoedsrust geven en onze zoon een stukje van zijn gewenste vrijheid.

 8. Onze dochter van 8 jaar gaat vanaf dit schooljaar een uur later uit school dan haar broertje van 5. Ze wilt heel graag alleen met haar vriendinnetje naar huis lopen. Hoe moeilijk ik dat ook vind om haar die verantwoordelijkheid en vrijheid te geven, denk ik dat ze het wel heel goed zou kunnen. Ook voor haar broertje zou het fijn zijn dat hij niet met mij mee op en neer naar school hoeft elke dag.
  Een telefoon vind ik ook nog te vroeg en kan je als kind makkelijk verliezen, niet goed kwijt in kleding of vergeten. Dusss het gps horloge is ideaal voor haar!! We wilden het pas in mei voor haar verjaardag geven omdat het best prijzig is, maar als ze het kan winnen zou ze er nu al gebruik van kunnen maken!

 9. Mijn dochter van bijna 8 is een echt ondernemer en fietst de hele wijk door. Aangezien ik niet goed ter been ben kan ik haar niet zoeken. Ook zit ze vaak bij vriendinnetjes in huis en dan zie ik haar uiteraard ook niet. Daarom lijkt mij een horloge die haar kan volgen ideaal.

 10. Dit zou een geweldig horloge zijn voor onze dochter van bijna 6.

  We wonen nog niet zo heel lang in onze nieuwe buurt,,en dit zou dus een uitkomst zijn.
  Liz denk dat ze de hele wereld aan kan ? maar dat is natuurlijk niet zo.
  Dit geeft toch een heel erg gevoel van veiligheid. En vind vooral de geofencing een ideale toevoeging.
  Weten we gelijk als ze uit het gebied gaat.

  Al met al een geweldige uitvinding.

 11. Mijn dochter is nu 8 en die laat ik steeds meer los maar ik ben als de dood dat ik haar niet kan bereiken of niet weet waar ze is waardoor ze door mijn angst beperkt wordt in haar vrijheid. Ze is veel buiten met haar zusjes van bijna 4 en 5 en dit horloge is dus ideaal en kan daarna doorgegeven worden van zus op zus.

 12. Mijn lieve Ysa wordt over 2 daagjes 8jaar en speelt zo heel graag buiten. Lekker stukje fietsen.speeltuin paar straten verder..maar het loslaten hè..haar niet zien vind ik eng en daarom meld zij zich steeds netjes of ik ga stiekem kijken.Maar als ze lekker aan spelen is..vergeet ze zich wel eens te melden en dat snap ik helemaal..bang dat ik boos ben komt ze zich later melden.tuurlijk ben ik niet boos..en van binnen erg opgelucht! Om haar meer vrijheid te geven wat ze verdiend doe ik mee om voor haar het mooie horloge te winnen . Gaan hard duimen ?

 13. Ik ben me al maanden aan het oriënteren op een goed gps horloge voor ons zoontje van bijna 4…ik ben helaas gebonden aan krukken voor rest van mijn leven en dat is al heel lastig met een kleintje maar ik kan dus ook niet even een sprintje trekken als hij te ver weggaat en ik hem uit oog verlies bijvoorbeeld op strand. Met zo’n horloge kan ik hem roepen ipv dat ik allerlei mensen moet vragen… en ik ben wat geruster omdat ik op telefoon Kan zien waar hij is…Dank je voor je duidelijke uitleg over het one2track horloge. Nu nog hopen daar we er eentje winnen?

 14. hoi
  we wonen in het buitengebied en met zo’n gps horloge zou ik misschien aandurven om mijn zoontje net 9 geworden alleen naar school te laten fietsen.
  en hij kan mij dan laten weten dat hij goed aangekomen is.
  Dus zou hier erg welkom zijn en dagelijks gebruikt worden.

 15. Ik vind het een geweldige oplossing zo’n gps-horloge, zeker voor zo’n bezorgde moeders als ik ?. Mijn zoon is 7 jaar en wil net als andere kinderen in de buurt buiten spelen. Vlakbij ons huis liggen wat speeltuintjes maar die l
  kan ik van ons huis helaas niet zien. Sinds er vorig jaar in de buurt een kinderlokker werd gesignaleerd, ben ik natuurlijk nog bezorgder geworden.
  Hij komt al op de leeftijd dat hij soms al zegt als hij bij het speeltuintje speelt met anderen ( als ik erbij blijf rondhangen) ” je kunt welgaan mama” ? en dat zou ik eigenlijk ook moeten doen. Zo’n horloge zal mijn zoon supercool vinden en voor mij betekent het dan ik hem wat meer vrijheid durf te gunnen.

 16. Die zou ik heel graag voor onze oudste van 4,5 willen hebben!
  De speeltuin ligt achter ons huis maar heb er dus geen zicht op. Dus nu moet ik nog altijd mee. Zou ik het met de horloge iets meer los kunnen gaan laten? Klinkt inder geval ideaal!

 17. Een prachtige actie, als het niet om mijn kleindochter ging deed ik direct mee om het te winnen.
  Als ik toch mee mag doen dan voor mijn nichtje haar zoon Timo van 2,5 jaar oud.

 18. Wow heel graag. Laatst waren we onze dochter van bijna 4 eventjes kwijt in de speeltuin in de dierentuin… Ik ging de jongste verschonen en papa liep om het speelrek heen om haar bij de glijbaan op te wachten, was ze terug gelopen…. en doordat ze ons niet zag is t ze gaan zoeken. Pffffrgste 10 minuten van mijn leven en gelijk 10 jaar ouder.
  Wat zou dit een uitkomst zijn zeg dus wij doen graag mee.

  Fijne review om te lezen ook trouwens! Compliment!

 19. Heb er inmiddels al 1 van one2track, super service en super horloge! Al aardig wat reclame voor kunnen maken zo’n fan ben ik! Nu wil ik er nog heel graag voor mijn 4jarige dochter dus wat is nu beter dan er 1 te winnen ?

 20. Wauw ideaal voor mijn 6 jarige ondernemende dochter!
  Is erg impulsief en ziet nog geen gevaar vergeleken met de
  oudste 2 die altijd bij mama in de buurt bleven op die leeftijd.
  Duimen maar….

 21. Wow dit horloge wil ik wel graag winnen voor mijn zoon Nout. Hij is 5 jaar en dan begint het loslaten al wat meer. Met zo’n horloge zou ik dit wel een wat veiligere manier vinden. Ik ben heel benieuwd naar alle mogelijkheden en zou dit erg graag zelf willen ervaren.

 22. Een ideale oplossing en wat zou ik hem graag willen winnen voor mijn zoon van 8 jaar oud. Hij gaat over drie weken naar groep 6/7 van het SBO. Dat is 15 minuten fietsen en wil heel graag alleen gaan. daarnaast is mijn zoon nogal snel afgeleid en dwaalt al snel door de buurt. Vandaag nog was hij zomaar weg. Een one2track-horloge zou ideaal zijn om hem zijn vrijheid en mij mijn zekerheid te geven als alleenstaande moeder.

 23. Graag zou ik deze winnen voor mijn jongste zoon, hij wordt zondag 6 jaar ( mooi verjaardagscadeau?!) Voor onze oudste hadden we dit horloge al tot grote tevredenheid. Hij is zo intensief gebruikt ( en was nog op de oude software) dat deze niet meer te gebruiken is. Nu komt onze jongste op een leeftijd dat hij regelmatig mee mag spelen met de oudere kinderen. Alleen is hij dan uit het zicht en gehoor veld van mama. Durft deze mama het aan om hem dit plezier te geven of helpen jullie deze mama een handje met zo’n geweldig horloge ?

 24. Super gave winactie… Ooit heb ik mijn oudste zoon (nu 15) toen 4 jaar opgehaald bij het politiebureau. Echt 2 tellen mijn ogen niet op hem gehad, waarop hij en zijn buurjongetje besloten snoepjes te halen bij de oma van de buurjongen een straat verder. Echter zeer ondernemend als hij was, bij het grote winkelcentrum kunnen we vast meer halen. Buurjongen terug naar huis…kleine man ging alleen de wijde wereld in.
  Een moeder hart stopt met tikken om zo ’n moment…iedereen uitgerukt…in een stadje wat bijna bestaat uit een wirwar van fietspaden…, nooit is hij aangekomen op het winkelcentrum, maar wel op een fietspad richting de grote stad. Politie, helicopter etc. grote brug over het kanaal.., the worse scenario… GZD vond een oplettende burger zo’n klein mannetje niet kunnen op dat fietspad en heeft de politie gebeld.
  Nu inmiddels weer een kostbaar bezit van een zoontje van 4…met een syndroom denk dat het loslaten…nu vrijwel zeeer moeilijk zal gaan worden. Maar ook hij is zo ondernemend, wellicht dat dit DE oplossing kan zijn om hem niet te beperken, met onze zorgen en het leergeld wat we al hebben gehad.
  Zodra hij er klaar voor is…, we willen we hem niet beperken…maar zonder zonder deze horloge zal het nog zeeeer lang gaan duren sowieso…, ben echt zeer benieuwd of die ons anders kan laten inzien om ons kostbaarste bezit nooit meer 1 sec uit het oog te verliezen.

 25. wat zou dit gaaf zijn voor mijn dochter 7jaar. ze zou zo graag verder van huis willen maar haar broertje moet nog slapen en dan kan ze niet weg. dit zou een bevrijding zijn voor haar om zelf naar haar vriendin te kunnen gaan. ook voor mij zou het fijn zijn wat is loslaten lastig.

 26. Onze dochter is nog 3 maar het maakt haar niks uit of er iemand bij haar in de buurt is. Weglopen van binnenshuis tot buiten speeltuin, park! Vanmiddag was het zover, voor het eerst omgeroepen op een overdekt winkelcentrum.. Mevrouw was naar een kadootje voor zichzelf opzoek. En het ergste vind ik nog dat het haar niks doet. Maak me nu al zorgen voor de toekomst..

 27. Hopelijk wordt de winnaar niet op orginaliteit van het verhaal gekozen want de mijne is hetzelfde als vele reacties voor mij.
  Loslaten is moeilijk en je gunt je kind de kans om zorgeloos de wereld te ontdekken.
  Mijn zoontje is 5 en ik zou een nog gelukkiger moeder zijn als ik hem onbezorgd zijn gang kon laten gaan gesteund door de techniek van deze tijd.

 28. Wauw, wat een mooie actie. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen verhaal om dit mooie horloge te willen winnen. Ik gun het iedereen van harte, maar hoop voor mijzelf ook een beetje dat ik mag winnen….. Veel succes iedereen!???

 29. Super fijn zo’n horloge. Loslaten lukt echt wel maar af en toe even kunnen spieken of alles wel goed gaat met mijn dochter van 6 zou zooo fijn zijn! Nu loop ik vaak de buurt door om haar te zoeken en als ze dan weer eens “vergeten” is dat ze niet zomaar bij mensen naar binnen mocht loop ik te stressen omdat ik haar niet kan vinden.

 30. Ik dacht eerst nee dat is niks voor mij of onze dochter van 8!! Toch maar even lezen☺ wat zal dit een rust geven aan mij en onze dochter.
  Heb al wat geprobeerd hoor! Even komen zeggen als je ergens maar binnen gaat spelen lincy? lincy: ik had geen zin om helemaal terug te lopen.
  Laat even de mama een apje sturen. Lincy: heb t gevraagd hoor?
  Lincy pakt haat fiets. Ik zeg niet over de drukke weg. Lincy: ja maar daar was ook een mama van school?
  Horloge omgedaan. Over 1 uur kom je je even laten zien. Lincy: was vergeten om op mijn horloge te kijken ?
  Ik ga even kijken waar ze uithangt ze zei in de speeltuin om de hoek?
  Nope daar is ze niet…loop ff stukje verder ook daar is ze niet?
  Pak maar mijn fiets, fiets de route af die we hebben afgesproken waar ze mag komen. Geen lincy te zien…mijn hart gaat sneller kloppen zweet breekt me uit ( niet voor de eerste x)
  Dan zie ik ze aankomen uit een hoek waar ze niet mag komen? ik voel dat ik boos word maar blijf voor haar kalm…ze is zo graag buiten dat ze alles vergeet en ze wil dat ik haar vertrouw.
  Ik probeer haar te vertrouwen vertrouw alleen de grote boze mensenwereld niet.
  Dus ja ik wil hem graag winnen ben zo benieuwd
  Liefs linda

 31. Oh, dit zou echt een uitkomst zijn voor mijn ondernemende 3-jarige peuter! Ze rent er altijd vandoor, maakt niet uit waar we zijn 🙁 Met nog twee kinderen om op te letten niet erg handig…

 32. Ow wat zou dat fijn zijn ik heb een zoon van 7 die heel graag buiten speelt maar dan toch vaak naar een vriendje gaat zonder iets te zeggen. Zo’n horloge zou echt geweldig zijn
  Gr gwen

 33. Dit zou ik heel erg graag willen winnen voor onze 5 jarige (bijna 6 jaar) dochter. Sinds vorig jaar speelt ze bij ons in de straat buiten (dat zijn 5 rijen met 4 huizen) hierdoor heb ik niet altijd zicht op haar. Bij ons in de straat spelen de jonge en oudere kinderen gewoon samen, maar de oudere kinderen willen ook vaak naar de kleine speeltuin een straat verder op spelen. Dus het loslaten begint steeds meer te komen.
  Ook ivm de veiligheid van haar wil ik graag een horloge winnen, aantal jaren geleden is een meisje van 5 in het naastgelegen dorp misbruikt. Hier wil je als ouder niet aan denken maar helaas gebeurd het wel. Als ze dan met 1 druk op de knop een noodsignaal kan afgeven en ik kan zo zien waar ze is geeft dit mij al een veiliger gevoel. Maar mocht ik het niet winnen dan ga ik er zeker 1 kopen.

 34. Leuke blog, via fb hier terecht gekomen en kom zeker vaker terug! Wij zijn ook dolblij met het horloge van one2track, evenals de service!! Ik kan alleen maar zeggen “Top!” Vandaar ook dat ons zoontje (onze dochter mocht als eerste proberen hihi) zeker na de vakantie ook eentje moet krijgen want als zuslief eindelijk voren in straat mag spelen.. dan wil hij beslist mee 😉 dus doe dolgraag voor hem mee met de winactie! Hij is 5 en een half jaar oud 🙂

 35. Oh, gave actie!! Wij hebben inderdaad zo’n chinese versie, maar goedkoop is zeker duurkoop in dit geval. Wat een waardeloos ding. Ik zou super graag een echt goede willen voor onze jongste dochter van 9 jaar. Zeker nog te jong voor een mobieltje, maar dit is echt een uitkomst!!!

 36. Ik wil er heel erg graag 1 voor mijn dochter van 6 winnen! Ik zat er over te denken om 1 aan te schaffen, omdat zij vaak buiten en geeft niet aan waar ze naar toe gaat. Ze is al vaak er vandoor gegaan dat ik haar niet snel kon vinden en dat vind ik erg eng. Dus dit lijkt me een uitkomst.!

  1. Wauw wat een goed idee zeg! Wij wonen in het centrum van en grote stad. Voor onze deur is een groot plein. Ik vind ze nu eigenlijk te klein, maar met een horloge met geofencing en de mogelijkheid om te bellen mee te luisteren etc lijkt me ideaal! Ben benieuwd of wij een berichtje krijgen dan hebben we een leuk kadootje.

 37. Ik zal hem graag voor me zoontje van 6 willen winnen .
  Want die speelt buiten met zijn vriendjes en die zijn wat ouder en die hebben hun zwemdiploma al en die van mij is er bijna dat die mag afzwemmen .maar ze nemen hem steeds naar plekken waar hij van mij niet mag. En dan moet ik hem steeds zoeken .
  En met zo een horloge hoef ik hem niet meer te zoeken en dan weet ik waar hij is

 38. Mijn zoontje is hoogbegaafd en dat brengt op het gebied van zelfstandigheid heel wat uitdagingen met zich mee. Eén van die uitdagingen is duidelijke afspraken maken over wat hij wel en niet mag. Hij voelt zich al zo volwassen, maar is pas 7. Gevolg is dat hij buiten op straat altijd zoek is, nooit terugkomt op de afgesproken tijd en altijd in discussie gaat over hetgeen eerder is afgesproken. Gevolg is dat we als ouders hem erg strak houden, iets wat bij een HB kind vaak averechts werkt. Een duidelijke negatieve spiraal, dus. Ik heb hem ooit stiekem wel wat extra vrijheid gegeven (hij mocht met zijn buurjongetje naar het winkelcentrum fietsen). Natuurlijk kwam hij veel later dan afgesproken terug, en ik was even in lichte paniek, maar hij zei later tegen mij dat het de mooiste dag van zijn leven was! Wat zou hij (en wij) blij zijn met zo´n GPS horloge! Zijn lijf wil zo graag de wijde wereld in, ontdekken, leren, wat zijn koppie zo nodig heeft, maar zijn gedrag zit hem zo in de weg. Als we met behulp van dat horloge zijn zelfstandigheid kunnen trainen, hebben we straks een heel blij jongetje thuis :-).

 39. Mijn zoon van 6 fietst tegenwoordig rondom het huis, door het centrum van de stad. Daarnaast gaat hij sinds kort met vriendjes naar het speelveld, en paar honderd meter verderop. Voor papa en mama natuurlijk en hele grote stap, het loslaten van je kind…maar je ziet ze, hoe verder ze van je af zijn, steeds groter worden. Het winnen van dit horloge zou fantastisch zijn, maar anders wordt het waarschijnlijk gewoon een investering in de veiligheid van mijn kiddo…

 40. Kijk dat zoek ik!Ons meisje van 8 kan uren op de manege rondhuppelen..paarden en pony’s poetsen en iedereen helpen. Ze is supersociaal en als iemand zegt kom mee de pony’s naar de wei brengen dan gaat ze mee..meestal ben ik heel lang aan het zoeken en ook tussendoor nog omdat ik dan wil weten waar ze is..dit zou ideaal zijn..ik zou hem graag winnen voor Djemi ?❤️

 41. Wat zou mijn dochter van 4 hier blij mee zijn! Dan mag ze eindelijk mee mrt haar vriendinnen van school naar de speeltuin, ook op het moment dat haar kleine broer slaapt. Nu moet ze vaak wachten tot hij wakker is en ik mee kan gaan.

 42. Doe graag, nee heeeeel graag mee voor mijn bijna 5 jarige dochter Tessa. Ze kan nu fietsen en mey haar avontuurlijke karakter wil ze er nog weleens vandoor gaan zonder íets te zeggen.
  Ze blijft altijd wel in de buurt maar ja waar. Meerdere keren al haar lopen zoeken en met allerlei sloten in de buurt vind ik het geen prettige gedachte. Zou haar dokgraag in de gaten willen houden zodat ik met een gerust hart thuis kan blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *