|

BREAKFAST BOOST + WIN

Ontbijt is doordeweeks niet mijn momentje van de dag. Zoon en man de deur uit, werken achter de computer, foto’s maken, telefoontjes, appjes, douchen of al vroeg weg voor een afspraak. Voor je het weet, is het alweer middag. Ik weet dat niet ontbijten niet echt gezond is, dus let er de laatste tijd extra op. Maak s’ morgens ‘snel’ een heerlijke smoothie of açcai bowl (I love my blender!) en start de dag nog beter. Als je net als ik bent, zal je ook heel blij zijn met deze nieuwe Breakfast Boost van Linwoods.

Deze nieuwe superfoodslijn bestaat uit een mix van zaden en bessen en zit boordevol essentiële vetzuren, vitamines en mineralen die je aan je favoriete ontbijt kunt toevoegen. Het enige wat je hoeft te doen, is twee volle dessertlepels aan je ‘normale’ ontbijt toe te voegen. Zo maak je je smoothie, breakfastbowl of yoghurt heel simpel extra gezond. De Breakfast Boosts bevatten geen toegevoegde suiker, zijn verzelrijk, glutenvrij en een bron van magnesium (energie!) en omega3. De groene Boost bevat o.a. koud gemalen lijn- en chiazaad, appel en kaneel, de rode Boost (is als enige niet geschikt voor veganisten) bevat koud gemalen lijnzaad met bioculturen en vitamine D en mijn favoriet, de paarse Boost, bevat koud gemalen biologisch lijnzaad, cacao en moerbeien.

Linwoods
Het familiebedrijf is gevestigd op het rustige Ierse platteland en produceert allerlei gezonde super-voedingscombinaties. Hun zaadmengels bevatten essentiële vetzuren, voedingsstoffen, vitaminen en mineralen en alleen de beste ingrediënten ter wereld worden gebruikt. De zaden worden ‘koud gemalen’ om de goede voedingsstoffen te bewaren. Doordat de zaden gemalen worden, kunnen ze gemakkelijker door je lichaam opgenomen worden.

WIN WIN WIN!
Wil jij je ontbijt ook gezonder maken? Dat komt goed uit, want ik mag één van jullie blij maken met deze 3 heerlijke Breakfast Boosts. Wat je moet doen om kans te maken? Laat hieronder of op social media (Facebook, Insta of Twitter) even weten waarom jij wilt winnen. Je koopt de Breakfast Boost voor €4,49 bij Albert Heyn.

Vergelijkbare berichten

6 reacties

  1. Jaaaa heel fijne toevoeging voor m’n dagelijkse ontbijt smoothie! Ik volg een dieet waar dit perfect in zou passen! Op Instagram glutenvrije Maartje glutenvrij maakt mij blij

  2. Lijken me super om uit te testen. Ben heel erg bezig met kijken wat goed bij mij past. En voor de operatie die krijgen ga wil ook graag wat kilo’s kwijt. Fijn om deze uit testen. Ga ook zeker even bij AH kijken.

  3. Ik wil heel graag eens wat anders proberen door mijn smoothies, en misschien krijg ik er meer energie door. Vanwege mijn fibromyalgie en ME/CVS. Ik ben veel bezig met gezonde voeding. Fijne pasen

  4. Nou ik kan wel een boost gebruiken! Net een prednison-kuur gehad dus mijn weerstand in nul. Net als mijn energieniveau trouwens! Een voedzaam én snel is dus de gouden combinatie op moment. En eerlijk is eerlijk, het ziet er ook verdomd lekker uit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *