HAAGSE MUST-GO

Oké, stadsgenoten en iedereen die een dagje Den Haag gaat plannen… Anne&Max op de Fred (Frederik Hendriklaan 166) is open! Zo fijn, dat ‘mijn’ buurtje nu ook een gezellige huiskamer heeft. Als je langsgaat, begrijp je meteen wat ik bedoel 😉 De heerlijke, uitgebreide brunch -die ik afgelopen vrijdag organiseerde om 20 mede-bloggers kennis te laten maken met deze nieuwe huiskamer- was, zoals je wel kan begrijpen, een heerlijk feestje (de foto’s zijn het bewijs). 

De Fred
In deze nieuwste vestiging kan je dagelijks (van 8.00 -zondags 9.00- tot 18.00 uur) terecht voor verse, gezonde, biologische en huisgemaakte ontbijtjes, lunches, high tea, borrels en natuurlijk heerlijke koffie (en thee!). Echte aanraders zijn de (vegan) ‘planken’ met al het lekkers wat er maar op de kaart staat en de açaibowl! Het mooie, authentieke pand is van oorsprong een apotheek en echt fantastisch verbouwd. Bijzonder aan deze locatie is dat het een prachtige zolder heeft, waar je een feest of zakelijke vergadering kunt houden en (als zzp-er) heerlijk rustig kunt werken. En als je bij een Anne&Max bent, vraag dan meteen naar hun koffieboekje – gedrukt op papier van milieuvriendelijke koffiekers-  met koffie en taart recepten (denk aan de lekkerste koffies, chocolade-en worteltaart).

Franchisenemer van deze nieuwste locatie is Sander van Bentem; de eerste franchisenemer van Anne&Max en eigenaar van de huiskamer in Leiden. Hij is ook een super barista en maakt de mooiste latte art en dat is echt niet zo makkelijk als het lijkt. Sander vertelde dat hij ook koffie cursussen geeft, dus als je interesse hebt, stuur dan even een mailtje denhaagfred@annemax.nl. Leuk om met een groep te doen.

Over Anne&Max
Eigenaar Wobbe van Zoelen vertelde dat Anne&Max huiskamers in de stad zijn waar je je thuis voelt. Een fijne plek waar je dagelijks terecht kunt voor heerlijke, verse, authentieke, huisgemaakte, biologische, fairtrade producten. Het hele team streeft ernaar om zo goed mogelijk met de wereld om te gaan. Daarom wordt een groot deel van de producten nu al milieuvriendelijk geproduceerd en blijven ze actief op zoek naar kwalitatief goede en milieuvriendelijke producten en werkwijzen. De koffie wordt fairtrade in Ethiopië geproduceerd, ze maken hun eigen biologische theemelanges, het biologische brood wordt gemaakt door Desemenzo, de zalm komt van het Schotse Loch Duart en de geitenkaas van boerderij en kaasmakerij Biokaas Kinderdijk. In 2005 opende de eerste vestiging in Haarlem en inmiddels zijn er 11 vestigingen door heel Nederland. Scoop! Eind mei komt er een derde Haagse huiskamer in de Fahrenheitstraat bij. En voor 2018 staan er nog meer nieuwe huiskamers op de planning. Ik houd je natuurlijk op de hoogte.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *