RECHARGE IN 7 DAGEN

Een paar weken geleden was ik door Holistik Agency uitgenodigd voor de boeklancering van Hidde de Vries in de NL Studios in Amsterdam. Recharge in 7 dagen, verbeter de kwaliteit van je leven, blijkt een echte eyeopener te zijn. En niet geheel onbelangrijk, tijdens de lunch proefde ik de lekkerste Tomaten Panzanella ooit én ik heb het recept voor je!

Hard werken en succes behalen: dat willen we allemaal. Toch kan het op een bepaald moment mis gaan. Dan merk je dat je te veel van jezelf hebt gevraagd. In 2010 stonden de meters van succesvol ondernemer en Google-manager Hidde de Vries in het rood. Hij pakte zijn koffers en trok de wijde wereld in op zoek naar een meer gebalanceerde manier van leven. Hidde leerde van alles over voeding, beweging, ontspanning, meditatie en mindfulness. Maar bovenal: over het behouden van focus en het stellen van prioriteiten.

Alles wat Hidde in die periode heeft geleerd, heeft hij samengebracht in een overzichtelijk en prettig leesbaar boek: Recharge in 7 dagen. Recharge in 7 dagen helpt je om te focussen op de zaken die voor jou echt van belang zijn en het geeft je de energie om daar succesvol in te zijn. Het boek maakt onderdeel uit van een door Hidde ontwikkeld online coaching-programma, de 7 Day Recharge. Daarbij maak je kennis met eenvoudige ontspanningstechnieken, energizers en heerlijke gerechten waarmee je werkt aan een energiekere versie van jezelf. Zeven dagen lang ga je aan de slag met een combinatie van gezond eten, voldoende bewegen, ontspannen en leer je focussen op de zaken die voor jou echt belangrijk zijn.
Patti (je kent haar inmiddels vast wel) gaat voor Marvelousz de 7 Day Recharge volgen, dus haar ervaringen zal ze binnenkort met jullie delen.

Recharge in 7 dagen
Het boekje van Hidde leest makkelijk en de 142 bladzijden zijn een echt handvat voor elke dag. Recharge in 7 dagen is onderverdeeld in drie pijlers:
Energie: tips en info over gezonde voeding, beweging (zoals yoga) want bewegen maakt gelukkig, ontspanning en nachtrust
Focus: mindfulness (bewustwording), meditatie en prioriteiten stellen ‘Meditate twenty minutes every day. Unless you’re too busy, then do it for at least one hour’
Geluk: Heel belangrijk: wat maakt jou happy? Stel doelen!

Wat maakt mij happy, dit makkelijke recept, ik droom er ‘s nachts nog over 🙂

Lancering 7DR 29-10-2015 (64)

Toscaanse Wilde Tomaten Panzanella met Citroen-Dulse-Basilicum Dressing, Kappertjes en Geroosterde Pijnboompitten

Wat heb je nodig 

Panzanella
1 kg wilde tomaten (in elke vorm, kleur en grootte)
100 gr Nairn’s whole-grain oat cakes
1/4 kopje kappertjes, uitgelekt
1 grote rode ui, gepeld en in dunne ringen gesneden

Citroen-Dulse-Basilicum Dressing
6 el extra vierge olijfolie
2 el gerijpte balsamico azijn
1 kopje verse basilicum blaadjes
1/2 el tamari
1/2 el dulse poeder
1/2 citroen, sap
een beetje water
versgemalen zwarte peper naar smaak

Garnering
1/4 kopje geroosterde pijnboompitten
1 kopje verse basilcum blaadjes, grof gescheurd

Hoe maak je het
Snijd de tomaten in halve stukken en plaats ze in een grote saladekom. Doe de kappertjes, uiringen en verkruimelde oat cakes erbij. Stop alle ingrediënten voor de dressing in een keukenmachine of maak er met een staafmixer een gladde, dikke vloeibare dressing van. Voeg eventueel wat water toe.
Giet de dressing over de tomatensalade en meng goed. Serveer met geroosterde pijnboompitten en verse basilicum blaadjes. Besprenkel eventueel met extra olijfolie.
Geniet!

FullSizeRender-1

Recharge in 7 dagen, Hidde de Vries 7dayrecharge.com

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. 7dayrecharge heeft mij erg geholpen en ik raad het programma iedereen aan. Je voelt je na 7 dagen energieker, minder stressvol en veel rustiger. Zeker als je lange dagen maakt en druk op werk bent, is de 7dayrecharge een echte eye-opener.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *