DIE SENSAI GEUR

Dit is en blijft toch wel één van mijn favoriete geuren, Sensai the Silk. Zo’n heerlijke, warme geur, die je doet denken aan een stuk zeep waar je de hele dag aan moet blijven ruiken. Dus helemaal fijn dat de geur vorig jaar werd uitgebreid met de hydraterende body emulsion en vanaf deze maand met die gigantisch schuimende showen cream; beiden natuurlijk met die heerlijke geur. Maar wees gewaarschuwd, eenmaal geroken en geprobeerd wil je nooit meer zonder 😉

De 1000 jaar oude en bijzondere Japanse geurcultuur vormt de inspiratie voor The Silk (edt €96,43 en edp €116,68). Omdat ze de schone huid niet direct wilden parfumeren, bleven de dames van adel overdag in hun vertrekken die waren gevuld met geurige rook. Deze stroomde door hun haar en hun kleren van geurende zijde. Je ruikt als eerste bergamot, roze peper en een vleugje van viooltjes en peer. Daarna wordt de geur wat warmer en zachter door de lelietje-van-dalen, pioenroos, orchidee en amber. En als laatste komen de zoetige geuren van muskus en tonkaboon vrij. De geur maakt je vrolijk, alsof je de hele dag het gevoel hebt alsof je net uit bad komt, want het ruikt naar een heerlijk stuk zeep.

The Silk Body Emulsion (€71,38) bevat hydraterende Koishimaru-Zijde EX, en de jojoba-olie maakt je huid super zacht. Natuurlijk met dezelfde heerlijk geur.

Met de nieuwe, gigantisch schuimende The Silk Shower Cream (€50,50) begint je dag zo lekker. Je huid voelt soepel en niet trekkerig aan. En ja, die geur!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *