THE ALIX KIND OF LIFE

Ken je Alix the label al? Toen ik vorig jaar die gave ALIX sweater en die geweldige zwart/wit foto’s zag, was ik meteen verkocht en wilde meer weten. In hun waanzinnig gave appartement in het centrum van Den Bosch vertelt de mooie Olivia Wierda mij The Story of Alix.

 

IMG_0816

The Story of Alix
Olivia (22) en haar vriend Rens (zijn 2e naam is Alexander, roepnaam Alix) zijn in 2014 Alix the label gestart. Ze misten een bepaalde, betaalbare Franse rock stijl zoals Zadig & Voltaire en Isabel Marant. Het ging ze niet alleen om een nieuw merk op de markt neer te zetten, maar ook meer een beleving. Alix the label is een levensstijl; the Alix kind of life! Je krijgt een kijkje in het leven van Alix: wat ze doet, hoe ze leeft, wat ze eet etc. Olivia en Rens willen je een ervaring meegeven. Alix is Rock & Roll en een beetje gek :). Misschien zit er in de toekomst zelfs wel een vriend voor Alix in en natuurlijk de daarbij behorende mannenlijn.

Toekomst
Olivia en Alexander werken 24/7 en hebben nu al 4 man in dienst. Ze maken alle graphic designs zelf. Nederland en België hebben de eerste (FW15) collectie heel goed ontvangen. Het komende jaar gaan ze verder uitbreiden, waarschijnlijk ook online en 4 collecties per jaar uitbrengen. De kleding wordt duurzaam en verantwoord – geen kinderarbeid en uitbuiterij – geproduceerd in Turkije, China en India. Alix The Label staat eind januari ook weer op de Modefabriek. En 4 februari openen ze hun eerste shop-in-shop in Amsterdam, Sint Luciënsteeg 18.

SS16
De komende collectie van Alix the label bestaat uit rijke stoffen, de kleuren wit-zwart-grijs en geel en is vrolijk en stoer. De collectie straalt echt het Rock & Roll/Boho gevoel uit. Dit is de eerste foto van de nieuwe collectie, die 1 februari in de winkels ligt. Musthave alert!

ALIX-1

Olivia
Op haar 15e en 18e heeft Olivia als model voor o.a. Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Beau Monde gewerkt. Ze was in 2014 net aan de studie Commercieel Management in Tiburg begonnen, maar is daar vanwege tijdsgebrek mee gestopt. Een label goed opzetten en managen is een fulltime baan. Haar inspiratie voor Alix komt overal vandaan; internet, fashionshows, magazines en pinterest.

Deze natural beauty gebruikt geen make-up, soms alleen wat mascara. Voor haar gezicht wisselt ze Nivea, Biodermal en Etos af. En haar geuren zijn The One van Dolce & Gabbana en Chanel.

Kijk voor meer info en de verkoopadressen op alixthelabel.
 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *