THE MARVELOUSZ SILKE VAN DER LAAN

In mijn zoektocht naar goede anti-aging verzorgingsproducten kun je natuurlijk niet om Silke van der Laan heen. De leuke en enthousiaste Silke vertelt op het gezellige Amsterdamse emerginC HQ met zoveel passie over ‘haar’ emerginC dat de producten bijna niet tegen kunnen vallen :). Defined by Nature, refined by science!

IMG_0046

De 43-jarige Silke woont met haar zoon (9) en dochter (7) in Amsterdam en is geboren in Kaapstad. Al jaren wordt zij als model geboekt voor de leukste opdrachten zoals Keune, Marie Claire, Cosmopolitan, Spaanse Vogue, op de cover van de Nouveau en ze heeft op een gele bus in London voor Clairol gestaan.

Begin dit jaar heeft Silke de keuze gemaakt om haar mooie lifestyle winkel Silk te sluiten en zich met haar leuke team, de emerginC Squad, volledig te focussen op Indigo Cosmetics. Na ons gesprek vliegt ze weer naar New York om zich van alle nieuwe ontwikkelingen te laten bijpraten door de founder van emerginC, Ian Lirenman. Het hoofdkantoor met kippen, tomaten en sla op het dak, is in Brooklyn gevestigd.

EmerginC
Al jaren was Silke op zoek naar het ideale merk met name om pigmentatieproblemen aan te pakken. Na een lange zoektocht, had ze emerginC  gevonden. Plantaardig, 100% natuurlijk, geen parabenen en geen synthetische geurstoffen. Producten die je huid niet aanvallen, maar juist ondersteunen en weer gezond maken én je problemen oplossen. Haar pigmentatievlekken verdwenen bijna helemaal. Toen ook nog bleek dat emerginC een gewetensvol merk is met respect voor mens en natuur, wist Silke het zeker. Iedereen moet hiervan op de hoogte zijn en ze werd de distributeur van Nederland. Leuk om te zien dat ook Jennifer Aniston, Karen Millen en Oprah fan zijn.

Waarom werken de producten van emerginC nu zo goed?
Silke is zich in de ingrediënten gaan verdiepen en wat blijkt? De ingrediënten zijn buitengewoon werkzaam en aanwezig in aanzienlijke percentages, soms wel 15% of meer, in plaats van voornamelijk aanwezig op het etiket. Het zijn echte top of the line anti-aging producten en emerginC volgt de ontwikkelingen nauwgezet om nieuwe innovaties zo snel mogelijk te kunnen implementeren.

Bij de lekkere behandelingen met de emerginC producten, ga je mooier naar buiten, dus niet met een glimmend hoofd met allerlei rode vlekken en vet haar. Het mooie van ermerginC is ook dat het bedrijf het geld in de ingredienten van de producten stopt en zeer weinig in het reclamebudget. Ze hebben genoeg aan mond-op-mond reclame, want de producten spreken voor zich en werken echt. For every product sold, they plant a tree; het is zo’n goed gevoel als er dozen producten worden geleverd en er een kaartje bijzit, dat er weer honderden bomen worden geplant.

Silke merkt dat ze toch wat ouder wordt, ze wordt de laatste tijd wakker als een Picasso. In de loop van de ochtend trekt gelukkig alles weer een beetje recht :). En de anti-aging producten van emerginC werken gelukkig goed. Welke producten zou iedereen echt moeten hebben?

51tRB1AcgRL._SL1000_

 

Vitamine C Serum. Helpt bij de aanmaak van collageen en elastine, beschermt tegen vrije radicalen, heeft een positief effect op acne, pigmentvlekken, littekens en rosacea en vermindert roodheid. Geeft dus echt resultaat en je kan het eventueel onder je eigen dag- en nachtcrème gebruiken.

emerginc-crease-ease-emulsion-50ml

Crease Ease Emulsion. Een echte anti-aging voor dag en nacht. Helpt om de spieren rondom de rimpels te relaxen. Eigenlijk wat Botox ook doet, maar dan op een natuurlijke manier.

Blue-Poppy-Enzyme-Polish

Blue Poppy Enzyme Polish. Deze milde face polish geeft je huid een conditieboost op basis van plantaardige enzymen (champignons) en maanzaadkorrels. Enzymen zorgen voor een zachtere maar net zo grondige verwijdering van dode huidcellen zonder de huid te irriteren en heeft een heerlijke geur.

Info over de producten en de behandelingen vind je op indigocosmetics.nl en hier kan je de producten ook meteen bestellen.

Meer Silke
Waarom de naam Indigo Cosmetics?
Ik was geïnspireerd door een reis in Marokko en vind het een mooie kleur.

Aangezien emerginC geen beauty producten maakt, wat voor andere merken gebruik je?
Mascara en lipgloss van Christopher Drummont Beauty, oogschaduw en lipgloss van Laura Mercier, de blush van Bobbi Brown en de onnavolgbare foundation en eyeliner van Armani.

Toekomst
Uitbouwen van ermerginC in Nederland, Duitsland en België. En misschien nog wel een mooi merk aan Indigo Cosmetics toevoegen. Moet wel een ‘brand that cares’ zijn en waar we allemaal achter staan.

Favoriete designers/shops
De pumps van Dior, YSL en Rick Owens, SPRMRKT en Little Soho.

 

Leuk om te weten dat Silke
– van de mensen met wie ze voor ermerginC samenwerkt, de respons van klanten en haar favoriete glossy de Franse Vogue inspiratie krijgt. Ze wordt ook dagelijks omringd door inspirerende mensen
– door het vele reizen, bijna de hele wereld heeft gezien en daardoor de rust om tevreden te zijn met wat ze heeft. Ze kan nu een ‘tuttebellende’ moeder zijn. Maar vanwege het warme weer en het lekkere eten in het buitenland wonen, sluit ze zeker niet uit
– een diploma voedingsleer heeft. Ze probeert zo biologisch mogelijk te eten, maar een croissantje gaat er ook wel in. ‘Als het er mooi uitziet, eet ik het’.

Volg Silke via:
instagram.com/silkevdlaan
indigocosmetics

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *