LA SIRENA

Toen ik vorige week La Sirena Fashion & Lifestyle, Stevinstraat 109, in Scheveningen binnen stapte, vergat ik meteen het regenachtige weer. Door de goede sfeer, de mooie kleding, hebberigmakende accessoires én de leuke Angel Mulder, heb je hier meteen het zonnige gevoel te pakken; weer of geen weer.

The Story of
De veelzijdige Angel – journalist, marketeer, fotograaf en moeder van 3 (2 dochters en een zoon), begon als copy-writer in de reclame. Een paar jaar later kwam ze via een relatie in contact met de url vrouw.nl en daar ‘kon ze wel wat mee’. Ze zette als een van de eersten in Nederland een website online voor en door vrouwen. Binnen no-time was het een van de grootste sites van Nederland en zeven jaar geleden is vrouw.nl verkocht aan de Telegraaf. Omdat het bloed toch kruipt waar het niet gaan kan, startte ze in 2014 met een deel van het team van vrouw.nl, de website ohjajoh.nl, wat ook een instant succes bleek. Brutaal, soms net over het randje en een beetje cynisch.

Met haar liefde voor Ibiza in gedachten startte ze vier jaar geleden de webshop ibizineshop.nl. Omdat deze zo goed liep en er toch veel vraag naar een ‘echte’ winkel was, heeft Angel het concept doorgetrokken naar een fysieke winkel en is ze La Sirena Fashion & Lifestyle begonnen en is de webshop omgedoopt tot www.sirenafashion.nl. Omdat Angel sinds ruim een jaar in Den Haag woont, was de locatie (dichtbij zee) snel gevonden. Fijn om te horen dat de sinds maart geopende Bohemian-stijl winkel het super goed doet. Kan me ook niets anders voorstellen met alle mooie merken, die Angel hier verkoopt. Alleen al voor merken als Isla Ibiza (shop-in-shop), Miss June, Red Soul, JC Sophie, Garance, Holantina, Aqua Dulce, Z&L, Ibiza Passion, Mahiya, Ibiza Island bracelets, Rove en Waitz ga je hier vanmiddag toch meteen even heen? Angel koopt veel van haar collectie zelf op Ibiza en het vaste land van Spanje, maar heeft ook collecties uit Frankrijk, Australië en Bali in haar winkel. Ze luistert ook naar de tips van haar klanten, want zonder klanten geen winkel natuurlijk.

Untitled

Meer Angel
Beauty Favorieten:Angel had een hele moeilijke huid, rosacea (uitslag en rode vlekken), maar sinds ze Gladskin gebruikt (geen marketingpraatje 🙂 ) is ze daar gelukkig vanaf.
Geuren: Coco Mademoiselle van Chanel en Campos de Ibiza Almond.
Musthave: iedere vrouw moet een goed jurkje hebben, dat je ‘netjes’ én met slippertjes op het strand kan dragen. Door de vele persreizen, die Angel maakt voor haar website, en vaak alleen maar handbagage mee mag nemen, is kreukloos en praktisch heel belangrijk.
Favoriete item in La Sirena: de gegraveerde unieke buffelschedels, maar eigenlijk vindt ze alles heel erg leuk, anders koopt ze het natuurlijk niet in.

Tip! De Sal de Ibiza (zeezout uit Ibiza) is bij La Sirena goedkoper dan op Ibiza zelf, de heerlijke geuren van Campos de Ibiza zijn hier verkrijgbaar en Angel verkoopt hele mooie grote hammam roundies voor maar €24,95.

 

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *