Q&A WITH THE MARVELOUSZ MARTHA BYRNE

Nog steeds heimwee naar mijn favoriete soap ever, was ik erg benieuwd hoe het nu met de mooie Martha Byrne gaat. Ze heeft nog steeds veel fans in Nederland, dus jullie zullen ook wel nieuwsgierig zijn. De talentvolle Martha Byrne, onze enige echte ‘Lily’ groeide op in New Jersey en woont nu met haar gezin in New York. Ze begon met acteren toen ze 10 was en won haar eerste Emmy op haar 17e en een tweede in 2003. Martha speelde Lily (en voor vier jaar ook haar tweelingzus Rose) van 1985-2008 en creëerde samen met Jon Hensley het iconische wereldberoemde duo Holden en Lily! En nog steeds krijg ik een brok in mijn keel als ze ‘I can’t make you love me’ zingt.

All About Martha (45)
Status: 20 jaar getrouwd met Michael McMahon en moeder van Michael (16), Maxwell (12) en Ann Marie (8)
Bekend van: actrice, zangeres, Lily/Rose in As The World Turns (2 Emmys), Gotham The Series (Creator), Anacostia, Weight The Series (Executive Producer) en ambassadrice van St. Jude Children’s Research Hospital.
Quote: ‘Life is one continual adjustment’

2015-03-071

ATWT
Wat heb je gedaan sinds je ATWT hebt verlaten?
Ik heb gewerkt aan een andere soap: General Hospital, scripts geschreven voor Bold and Beautiful en in verschillende, onafhankelijke films en tv projecten gespeeld.
Wat was je favoriete verhaallijn in al die jaren?
I loved het verhaal in de jaren ’80, waar Lily er achter kwam dat ze geadopteerd was. De acteurs die in die tijd in de soap speelden, waren ongelofelijk. Het was zo’n spannende opwindende tijd bij ATWT. I also LOVED het Lily/Rose verhaal. Ik houd ervan om tijdens mijn werk te worden uitgedaagd en vier jaar twee verschillende rollen spelen, is zeker een uitdaging.
Heb je nog steeds contact met andere ATWT familie-leden?
Ik spreek regelmatig met Liz Hubbard (Lucinda), Michael Park (Jack), Paul Leyden (Simon) en anderen. As we speak ben ik in Californië voor een kleine reünie met Paolo Seganti (Damian), Maura West (Carly) en meerdere ex-ATWT acteurs en crew.
Heb je attributen van ATWT bewaard?
Het enige belangrijke dat ik van Lily heb, zijn haar verlovings- en trouwringen met Holden. Toen ATWT stopte heeft Kelley Hensley (Emily) ervoor gezorgd dat ik ze kreeg, ben heel blij dat ze dat heeft gedaan.
Welke acteur kuste het beste?
Ik ben dankbaar dat ik zo veel mooie mannen op de set van ATWT heb mogen kussen. Maar er was niet een echte winaar. Ze hadden allemaal verschillende manieren en geen één was slecht.

2015-03-07

Martha’s Favorieten:
All time favorite: kennis
Beauty product: Sothys Noctuelle night cream
Parfum: W by Banana Republic
Fashion Designer: Anthropology
Shoe designer: Stuart Weitzman
Tas: Louis Vuitton
(Vakantie) bestemming: Jersey Shore
Reistip: Neem kledingstukken mee die niet kreukelen en die je minstens twee keer kunt dragen
Make-up: Maybelline The Rocket mascara, under eye concealer Cover Girl neutralizer, light base Cover Girl CG Smoothers, MAC blush en MAC lip glass

Meer Martha:
Martha in 5 woorden: loyaal, toegewijd, gepassioneerd, moeder, vrouw
Guilty Pleasure: Martini
Inspiratie: kinderen
Wishlist: gezond blijven
Beauty secret: slapen
Hoe blijf je in vorm: spinning
Hoe krijg je je haar zo geweldig: dat doet mijn kapper
Wat is tot nu je mooiste moeder-ervaring?
Tot zover, om mijn zoon te zien opgroeien in een vriendelijk, ruimhartig persoon. Wanneer je kinderen hebt is het enige waarvoor je bidt, dat ze gelukkig zijn en ze plezier aan anderen geven. Toen mijn vader een aantal jaar geleden overleed, besefte ik echt hoe alle liefde die mijn man en ik aan mijn zoon hebben gegeven, mede van hem een fantastisch mens heeft gemaakt.
Wanneer kom je Nederland en je fans weer bezoeken?
Zodra ik weer word gevraagd. I love jullie land en kan niet wachten!

Via youtube: Martha live op het ATWT Event op 15 Januari 2011: ‘I can’t make you love me’

Volg Martha via:
Facebook
Twitter

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *