HOT: BLK. IS HET NIEUWE ZWART

Comment

Health

blk. (bee. el. Kay), een Canadese creatie, is het eerste natuurlijke mineraalwater waaraan fulvinemineralen zijn toegevoegd. Deze super gezonde mineralen geven het water de zwarte kleur. blk. bevat geen kleurstoffen of toevoegingen en is 100% natuurlijk! Het is sterk alkalisch en bevat krachtige elektrolyten. Dit mineraalwater met een pH 8 à 9 bevat een zeer laag natriumgehalte per liter. In tegenstelling tot de meeste andere ‘gezonde’ drankjes bevat blk. geen koolhydraten, calorieën, suikers of cafeïne. Het drankje zit in een doorzichtige fles en bevat maar liefst 77 sporenelementen, zaals boor, silicium, zink, germanium en ijzer. Het is dan ook een natuurlijke bron van vitaminen en energie met een gunstig effect op de lichamelijke gezondheid.

SS15_BLK_13_4,90EUR

Een sterk alkalisch lichaam zal minder snel aan chronische ziekten lijden. Wanneer het lichaam te zuur is, daalt het zuurstofniveau immers en gaat de celstofwisseling erop achteruit. Het complex van fulvinemineralen verrijkt met elektrolyten zorgt voor een betere hydratering van het lichaam.

blk. zal in de maand april exclusief verkrijgbaar zijn in Nederland bij Het Conservatorium Hotel voor € 4,90, en later ook in een aantal geselecteerde verkooppunten. Wij kunnen niet wachten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *