|

BELIEVE THE HYPE

In de gezellige winkel aan de Hazenstraat 67 in Amsterdam vertelt Jacinta Mayora (33) haar succesverhaal, terwijl haar schattige hondje Parker de houten tafel probeert op te eten.

Jacinta is van oorsprong visagiste en deed altijd thuis de nagels van haar vriendinnen. Omdat er ook geld verdiend moest worden, is ze daarna het zakenleventje ingerold en kwam bij Denham te werken. Hier heeft ze een heel leuke tijd gehad en veel geleerd. Maar ze kon haar eigen creativiteit daar niet echt kwijt en wist dat ze verder moest om iets met haar creativiteit te kunnen gaan doen. Op het gebied van DIY was nog niet zo heel veel te vinden en Believe The Hype was een feit. Een goede beslissing, want haar t-shirts en sweaters met geweldige teksten, vliegen de winkel en webshop uit.

Jacinta vertelt ons dat het een heel spannend jaar gaat worden en ze midden in een overgangsperiode zit. De site en webshop gaan zo goed, dat ze bezig is met een nieuw concept voor de winkel. We mogen hier nog niet te veel over zeggen, maar dat het te maken heeft met t-shirts, sweaters en woon-(accessoires) is duidelijk. Dus houd Believethehype.nl goed in de gaten en natuurlijk houdt Marvelousz.com je ook op de hoogte.

2015-01-091

De inspiratie voor de teksten haalt Jacinta van social media (vooral instagram en pinterest), muziek en haar eigen klanten. Haar favoriet blijft toch wel: ‘Fries before Guys’ want Jacinta is gek op patat. Maar ook ‘WTF’ (Where is the Food) is een lekkere; als het maar met zelfspot, eten en drank te maken heeft.

De winkel is naast Parker echt haar kindje. Ze doet er ook alles aan om haar concept en passie te bewaken. Dus trouw aan jezelf blijven, want BTH komt uit haar creatieve brein en haar hart en niet uit commercieel oogpunt. Jacinta is trots dat ze met haar DIY-concept nu een merk heeft neergezet en gaat Believe The Hype nog verder uitbreiden, want aan creatieve ideeën geen gebrek.

Omdat we Believers zijn, hebben we binnenkort een leuke win-actie, so stay tuned!

IMG_9047

 We Believe The Hype

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *