|

MADELEINE LINGERIE + WIN

Op de Denneweg 67 in Den Haag vind je een waar Lingerie Paradijs. Madeleine Lingerie doet denken aan een slaapkamer, met sfeerlampjes en zacht hoogpolig tapijt met goed verlichte paskamers. De lieve en leuke Madeleine van der Bent (36) verkoopt hier niet alleen lingerie van de mooiste merken, maar ook badmode, jurkjes, nachtmode, panty’s en de leukste accessoires van Kenneth Jay Lane uit New York, Sins, handgemaakte sieraden uit Parijs én het heerlijke Soak wasmiddel voor je lingerie.

De winkel is ruim opgezet en op kleur gesorteerd, zodat je makkelijk kan combineren met de mooiste merken als Chantal Thomass, Lise Charmel, Marie Jo, Prima Donna, Roidal, Maryan Melhorn, Hanro en Luna di Giorno. Bij Madeleine Lingerie krijg je geen verkooppraatje, maar een eerlijk en persoonlijk advies. Het streven van Madeleine is om iedere vrouw te laten ervaren dat lingerie passen en dragen ‘pijnloos’ en leuk is. Mooie, goed zittende lingerie, je foundation, moet je jezelf gunnen!

The Story of Madeleine
De Haagse Madeleine studeerde in het engels aan de Haarlem Business School. Haar vader heeft van de slagerij van zijn vader een groothandel gemaakt, dus het ondernemen zit er bij de familie Van der Bent wel in. Vrienden van haar familie hadden in Haarlem een lingeriewinkel waar ze, als bijbaantje, tijdens haar studie hielp. Daar werd ze besmet met het lingerie-virus en de passie. Na het vak daar geleerd te hebben en wetende dat in Den Haag een echt goede lingeriewinkel ontbrak, was de stap in 2007 zo gemaakt en in no-time was Madeleine Lingerie een feit.

En bijna tien jaar later blijft het niet alleen bij Madeleine Lingerie. Sinds dit weekend zijn Madeleine en haar moeder Tineke de trotse eigenaren van Liberation of Amsterdam, een groot agentschap in bad-en nachtmode, met de mooiste showroom en merken waaronder Roidal, David, Iconique, Marjolaine, Domani-Atlantique, Vittoria en Tessi. En Madeleine kennende komt hier nog wel een aantal merken bij 🙂

Meer Madeleine
Ze houdt van lekker eten, is altijd vrolijk en enthousiast, heeft op haar 19e de horeca van Dance Valley gebartenderd, heeft een koelkast vol met nagellakjes, is gek op haar familie en kan niet zonder Italië.

WIN WIN WIN!
Om de overname van Liberation of Amsterdam te vieren geeft Madeleine deze geweldige kaftan van Iconique weg en een cadeaubon van 50,– om te ervaren hoe leuk passen kan zijn. Wil je kans maken? Heel simpel:
– Like Madeleine Lingerie op Facebook
– Like Marvelousz op Facebook
– Geef hieronder of via Facebook aan waarom jij wilt winnen.

 

 

Vergelijkbare berichten

6 reacties

  1. Winnen omdat ik bij Madeleine Lingerie altijd de mooiste lingerie en badkleding aanschaf. Maar cadeau krijgen is natuurlijk altijd beter!

  2. Wat een super gave kaftan ❤️. En wat een gave spullen hebben ze bij Madeleine Lingerie. Ik zeg laat de zomer maar komen ?

  3. Heel graag!! Nu ik 5 maanden geleden mama ben geworden en inmiddels weer aardig in shape ben, kan ik wel weer een mooi setje gebruiken. De kaftan vind ik ook helemaal fantastisch ?

  4. Omdat ze gewoon de leukste spullen bij Madeliene Lingerie verkopen. En ik wel weer toe ben aan een nieuw setje of bikini. De kaftan is geweldig ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *