|

EDEN + WIN

Als je in Den Haag woont, weet ik zeker dat je wel eens bij Eden Accessoires & Fashion, je weet wel op het trappetje aan de Wilem de Zwijgerlaan, bent geweest. De liefste Mirella & Marcel Werkhoven verkopen hier al meer dan 16 jaar de leukste accessoires & fashion en zijn ook nog eens de fijnste buren die je je maar kunt wensen.

fullsizerender-11

Eden staat bekend om hun zilveren sieraden. Het grootste deel van de sieraden wordt ingekocht op beurzen in het buitenland. Maar ze hebben ook een eigen zilver label genaamd Eden. Deze zilveren kettingen en armbandjes worden door hun zelf gemaakt, zoals de mooie zilveren ball chain sieraden. Leuk voor jezelf of voor een ander! Kijk even op Eden dan weet je dat ik niets te veel zeg 🙂

fullsizerender-10

Mirella vertelt dat de betaalbare ‘New Young Fashion’ wekelijks wordt ingekocht en aangevuld. Je kan het komende seizoen echt niet zonder een warm, oversized vest. De kleuren van het komende seizoen zijn licht roze, grijs, taupe, legergroen, en ijsblauw. En in de meeste stoffen zit een fijne glitter verwerkt, lekker feestelijk 🙂 De tassen zijn zwart, taupe en zilverkleurig. En de mooie, leren riemen met stoere concho’s staan heel fijn op je jeans. Oh ja, als je langsgaat neem dan meteen zo’n vintage-look Oozoo horloge mee.

WIN WIN WIN!

fullsizerender-8

Om één van jullie heel gelukkig te maken, mag ik zo’n mooie Eden ketting weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder of op Facebook aan te geven wie jouw Sweetheart is 😉

Vergelijkbare berichten

4 reacties

  1. Mijn sweatheart is me vriendin die ik al 11 jaar ken!! Ze staat altijd voor me klaar en we hebben de gekste dingen mee gemaakt? Zoals: mieren eten, modeshows lopen en veel meer. Maar na al die tijd staat ze toch nog aan mijn zijde. Daarvoor wil ik haar bedanken met Die ene mooie eden ketting die ze al zo lang wilt.
    Alvast bedankt!!
    Fay vianen

  2. Mijn sweetheart is toch echt mijn tweelingzus ☺️, ze is niet alleen m’n zus maar ook m’n beste vriendin ?. Ze is mijn sweetheart omdat we zo veel hebben mee gemaakt samen en ook is zij de persoon waar ik altijd terecht kan met een probleem of andere moeilijkheden ?. Ze staat altijd voor me klaar en is de beste zus die ik maar kan wensen. En die ketting zou dan ook het perfecte cadeautje voor haar zijn want ze is 4 oktober jarig??
    Groetjes Yasmin ?

    1. Mijn sweatheart is mijn brugklasser van 12, bijna 13. Ik zou haar deze ketting cadeau willen doen voor haar as verjaardag 🙂 23-10. Ik ben trots op haar dat ze de eerste weken in de brugklas zo goed doorkomt. en….omdat Eden haar favo winkel is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *