BY-BAR AMSTERDAM

Heb je de leuke sweaters van BY-BAR Amsterdam al gezien? Dan begrijp je natuurlijk meteen waarom ik meer van dit lifestyle merk wilde weten 🙂 Op een zonnige dag werden al mijn vragen door de enthousiaste, creatieve Barbara (BY-BAR) Brenninkmeijer op het HQ in Breda beantwoord.

IMG_1978

Barbara (44) is getrouwd en heeft 2 zoontjes en een dochter (5, 7 en 9 jaar). Gelukkig voelt BY-BAR niet als werken en heeft ze een au-pair die thuis helpt. Het BY-BAR HQ in Breda is op 5 minuutjes lopen van haar huis, dus de kinderen kunnen langskomen wanneer ze willen en bijvoorbeeld lekker tekenen aan een van de grote houten tafels.

The Story of BY-BAR
Op haar 13e wist Barbara al dat ze de opleiding Meester Koetsier (nu Amsterdam Fashion Instituut) wilde doen. Na jaren als inkoopster voor diverse bedrijven de hele wereld over te hebben gereisd, was het tijd voor haar eigen label. Tijdens haar zwangerschapsverlof, bijna 10 jaar geleden, begon Barbara vanuit Amsterdam met slechts € 400 euro voor een partij oorbellen van Pradeep uit India, die binnen no time uitverkocht waren. En nog steeds is Pradeep één van de belangrijkste sieraden leveranciers van BY-BAR. Barbara ontwerpt zelf de kleding, sieraden en andere accessoires. Ze kent alle producenten uit India, China, Italië en Portugal persoonlijk en komt zelfs bij ze thuis. De inspiratie haalt ze van alle plekken over de hele wereld die ze bezoekt en van alles wat ze de hele dag om zich heen ziet en voelt.

Barbara houdt zich bezig met het creatieve deel van BY-BAR en haar partner Carla met het zakelijke deel. Samen hebben ze 15 man in dienst, een mooi groot warehouse verbouwd tot BY-BAR HQ in Breda én 100! Verkooppunten in Nederland en België. De afgelopen jaren zijn ze zo hard gegroeid dat ze zich nu meer focussen op stabilisatie dan op groei, want het moet wel behapbaar blijven. Ze doen alleen wat ze aankunnen. Maar een brandstore in Breda staat wel op de wishlist 🙂

BY-BAR heeft inmiddels alles in huis: een complete kledinglijn tot aan slippers, de leukste accessoires, mooiste woonaccessoires en je bestelt alles makkelijk via BY-BAR. De twee jaarlijkse collectie van BY-BAR is tijdloos en niet aan trends onderhevig. Dat betekent dat de mooie materialen zoals wol, zijde, leer en melkglas die gebruikt worden van hoge kwaliteit zijn; op deze manier kan je de kleding langer dan maar één of twee seizoenen dragen. De uitstraling van BY-BAR is zo goed dat je je positief over de prijs verbaast.

kaart_A5_homesale_22_02_monja

Welke BY-BAR essential moet iedere vrouw echt in haar kast hebben hangen? Een jurkje!

Meer Barbara
Sinds dit jaar probeert ze werk en prive iets meer in balans te krijgen en bijvoorbeeld een ochtendje te sporten
Ze eet bewust en gezond
Minimaal 12 keer per jaar bezoekt ze de fabrieken en de landen waar haar producten worden geproduceerd
Leuk, dat haar mooie dochter Milou in de advertenties van BY-BAR is te bewonderen
Denkt dat ze de slechts verzorgde moeder op het schoolplein is 😉 Heeft daar te weinig tijd voor, gebruikt bijna geen make-up. Verzorgt haar gezicht met producten van Maria Galland
Is gek op groene nogatine chocolade eitjes en drop!

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *