ULTRA SOFT BALM

In de loop van dertig jaar samenwerking heeft L’Occitane een sterke band opgebouwd met de vrouwen van Burkina Faso. Zij beschermen het geheim van hun land: de productie van shea butter. Op 8 maart eert de L’Occitane Foundation het werk van deze vrouwen op de Internationale Dag van de Vrouw. Ook dit jaar wordt de hele winst van de nieuwe Ultra Soft Balm gedoneerd aan NGO’s die het vrouwelijk leiderschap ondersteunen.

Women For Burkina, het internationale programma van L’Occitane, heeft drie hoofddoelstellingen: alfabetisme verhogen (op dit moment kan slechts één van de vijf vrouwen in Burkina Faso lezen en schrijven), toegang geven tot microleningen en ondernemerschap stimuleren.

De Ultra Soft Balm is een mengeling van rozen en shea butter. Deze geconcentreerde balm met 98,6% shea butter voedt, verzacht en beschermt je lippen – je kan de balm ook op droge plekjes op je lichaam en gezicht gebruiken én zelfs in de punten van je haar-  en zit boordevol eeuwenoude Afrikaanse kennis. Deze lipbalm zit in een vrolijk blikje met felle kleuren, die doen denken aan Afrikaanse batikstoffen. Deze bedrukte stoffen staan symbool voor feestelijkheid en traditie en zijn diep geworteld in het Afrikaanse culturele erfgoed.

Dus koop dit belangrijke blikje voor € 3 via loccitane of één van de L’Occitane Boutiques  en steun deze vrouwen, 100% van de winst gaat naar het goede doel.

53993_A1.jpg
53993_A1.jpg

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *