ZZAZEN JIJ AL?

Collageen is een lijmvormend eiwit dat het hoofdbestanddeel vormt van het bindweefsel in ons lichaam. Het bindweefsel bepaalt de veerkracht en de lichaamsvorm van je huid. Collageen komt overal in het lichaam voor maar voornamelijk in je huid en botten. Collageen is verantwoordelijk voor de soepelheid, de elasticiteit en de structuur van je huid. Zonder collageen zou je lichaam in elkaar zakken!

Debby Joannes zag tijdens haar reizen naar Thailand dat iedereen daar collageen gebruikt en raakte geïntrigeerd. Het ligt daar in alle supermarkten en wordt in allerlei producten verwerkt als drankjes; zelfs bier en noedelsoepjes!, want Aziaten zweren bij collageen. Na haar eigen positieve ervaringen met viscollageen, besloot Debby om het product naar Nederland te halen. Vele bezoeken aan Azië en vier jaar intensief onderzoek en testen verder is ze heel blij met ZZAZEN, het totale anti-aging product! De naam ZZAZEN komt van het Japanse Zazen wat ‘finding inner peace’ betekent. Het symbool op de pot is een Japans beauty symbool.

Zzazen-banner-1

Productie van collageen in ons lichaam is op zijn hoogst rond de leeftijd van 20 jaar. Na je 25ste neemt de natuurlijke productie van collageen af met 1,5% per jaar, dit betekent dat de hoeveelheid collageen op je 45ste met 30%! is afgenomen. Hierdoor droogt je huid uit, wordt dunner en slapper én je krijgt rimpels. Ook raakt het aanmaken van nieuw bot uit balans. Dit komt omdat er meer botverlies dan botvorming plaatsvindt. Hierdoor wordt het bot fragieler en breekbaarder. Gebrek aan o.a. collageen kan leiden tot een verminderd functioneren van het kraakbeen en gewrichten en dit kan pijn veroorzaken. Het is daarom van belang dit gebrek aan te vullen met een natuurlijk collageen supplement aangevuld met vitamine C. Vitamine C is een belangrijke bouwstof voor de vorming van stabiele collageenvezels en stimuleert het behoud van de normale werking van de huid.

ZZAZEN is een supplement met vitamine C dat de natuurlijke aanmaak van collageen in ons lichaam stimuleert. Viscollageen is vrijwel identiek aan het collageen in het menselijk lichaam. De peptiden in combinatie met aminozuren in het supplement zorgen ervoor dat ons lichaam op een natuurlijke manier weer meer collageen gaat aanmaken. Hierdoor verbetert je huidstructuur van binnenuit en het zorgt voor sterke botten, haren en nagels. Beauty from within!

zzazen_1 pot

Een pot ZZAZEN bevat gehydrolyseerd viscollageen, vitamine C, natuurlijk sinaasappelaroma en je doet er een maand mee. Je mengt 1 maatschepje poeder – het smaakt naar sinaasappel en je proeft echt geen geen vis 😉 – met water of een sapje en roert even goed. Ik drink nu twee weken elke dag een glas cranberrysap (vind ik toch wat lekkerder dan met water) met ZZAZEN en merk al dat mijn nagels harder zijn. Ik ga er zeker mee door om te zien wat het effect op mijn huid en haar is. Bestel een pot ZZAZEN voor € 49,95 via ZZAZEN.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *