SCROPPINO

Dit drankje! Met Kerst, Oud&Nieuw, verjaardagen, borrels met vrienden; doet het altijd goed (teleurstelling als ik het een keer niet maak, echt!). Scroppino is zo’n drankje dat iedereen lust en waar je de volgende dag geen hoofdpijn aan over houdt 😉 En… met de New Amsterdam vodka nog lekkerder. Lees snel verder voor het simpele recept, zodat je het nog aan je kerstmenu kan toevoegen. Succes gegarandeerd!

New Amsterdam Vodka
Die fles! Alleen de beste granen van Missouri en Nebraska worden gebruikt voor de basis van deze vodka, de nummer 2 in Amerika. Vervolgens wordt de vodka maar liefst vijf keer gedistilleerd en drie keer gefilterd, wat betekent dat er geen onzuiverheden meer in te vinden zijn. Het resultaat is een heerlijke, zachte wodka die heel goed geschikt is om puur, met wat spa rood, een schijfje cittoen en wat ijsblokjes te drinken. Maar… doet het nog beter in deze scroppino.Scroppino
Wat heb je nodig
100 ml vodka
1 bak citroen sorbet ijs (bijv bij AH)
1/2 fles koude prosecco

Zo simpel maak je het
Stop alle ingrediënten bij elkaar in de blender en blenden maar (niet te lang) totdat je de schuimige sroppino ziet ontstaan. Met de handgarde mixen mag natuurlijk ook 🙂 maar dit is zoveel makkelijker. Giet de scroppino in flutes en proosten maar! Enjoy & Happy Xmas!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *