HET SKINNY SIX-KOOKBOEK

Ik keek reikhalzend uit naar het tweede boek van Chicks Love Food: Het Skinny Six-kookboek, alleen de titel al. En jongens wat een aanrader! Met een druk leven weet je soms niet meer wat je moet koken en dan is een kookboek met makkelijke recepten en maximaal 6 ingrediënten een uitkomst.

Je hebt hier vast al gelezen dat de sushi bowl uit het Chicks Love Food, Het 5 or less-kookboek tot een van mijn favorieten behoort. Het Skinny Six-kookboek bevat 77 makkelijke en heerlijke recepten. De recepten zijn gezond, maar zonder de spirulinapoeder, het tarwegras of moerbeien. Na de laatste jaren van superfoods een verrassende, maar zeer welkome afwisseling.

Skinny is naar de mening van Elise en Nina niet zonder vet, caloriearm of light, maar deze recepten zijn wel beter voor je lichaam. Pure ingrediënten, zonder toevoegingen en alles met mate, maar wel lekker!

Het Skinny Six-kookboek bestaat uit Ontbijt, Lunch, Tussendoortjes, Diner, Borrel, Skinny Sinners, veel tips en de mooiste foto’s. Het weekend was te kort om alles uit te proberen, maar de Courgiatelle en de Carrot Cake vielen bij mijn 2 mannen in zeer goede aarde :). Het Eitje in avocado, Banana Bread, Doperwtjessoep met garnalen, Pad Thai, de Vega Bitterballen, de Springrolls en nog meer van die lekkere recepten, zijn hier heel snel aan de beurt. En dit alles met maar 6 ingrediënten!

SneakPeek6

 

Elise en Nina hebben naast de twee boeken, zoals je vast wel weet natuurlijk nog steeds hun eigen foodblog: ChicksLoveFood.com, het online zusje: ChicksLoveHappiness.com en binnenkort: ChicksLoveLittleOnes.com. Dat ze beiden zwanger zijn, zal hier vast mee te maken hebben ;).

ChicksLoveFood; Het Skinny Six-kookboek is o.a. via nieuwamsterdam.nl voor € 19,99 te bestellen.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *