JUST NUTS

Voor het sporten, een strandwandeling, tijdens je werk, langs de lijn of je 4 uur dipje, soms kan je best wel wat positieve energie gebruiken. Maar dan het liefst een lekker verantwoord, biologisch, gluten- en (geraffineerde) suikervrij tussendoortje, zoals de repen van Just Nuts. En wist je al dat de bars er in sweet & spicy zijn? 

In de Just Nuts repen zit biologische honing voor snelle energie en noten, zaden en het gedroogde fruit voor langzame energie. En alle tussendoortjes zijn 100% biologisch, bevatten 0% onzin, zijn glutenvrij, rijk aan vezels, bron van eiwit en bevatten dus geen geraffineerde suiker.

justnuts-lr-638x606

 

 Captain Curry zit vol met Indiase Garam Masala (specerijen mix) en tomaat en de Cajun Hunter zit natuurlijk vol met cajun kruiden. Marrakesh Nomad zit barstensvol met ‘Ras-el-Hanout’ wat betekent ‘het beste van de winkel’ en bij Just Nuts is dat o.a. kaneel, gember, kurkuma en komijn. En de BBQ Bandit is peperig en pittig zoals de smaak van de zomer in de USA met gerookt zout, all spice en cayennepeper.

justnuts_bars

We kennen allemaal die momenten dat je je afvraagt: waar is de tijd gebleven? Bijvoorbeeld als je je in bed nog 1 keer even omdraait. Daarvoor is de Just Nuts bar met cashew, cranberry en cacao, want dan kan je namelijk nog iets goeds eten terwijl je naar buiten rent. Druk, druk, druk! Dat zijn we allemaal natuurlijk; bezige bijen. Voor wat extra energie en geen stress zit deze bar vol met pecan, apple en kaneel. En ben je net lekker bezig, krijg je trek. De bar met amandel, goji en chia is dan een bar om lekker bezig te blijven. 

Just Nuts is ook duurzaam bezig, want ze gebruiken alleen maar biologische ingrediënten, zodat de boer niet met chemicaliën hoeft te werken en de natuur niet wordt uitgeput. De repen worden ingepakt door de sociale werkplaats, de Haeghe Groep, van Den Haag. En de verpakkingsdozen zijn van gerecycled danwel FSC papier of karton. Voor de folie werken ze nog aan een duurzamere verpakking. Mooi toch? Kijk even op hun webshop, want daar verkopen ze naast de bars ook nog heerlijke zakjes met kokos, cashew en hazelnoten. Én in een pack zijn ze ook nog goedkoper dan los in de winkel 😉

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *