SUMMER ESSENTIALS

Elke dag als de zon schijnt is het genieten, maar je huid beschermen (natuurlijk ook als de zon niet schijnt) is super belangrijk en daar zorgen deze toppers van Sans Soucis, Clinique, Filorga, Babor en Rodial voor:

Biodroga_sun-3

Sans Soucis Sun Anti-Age zonnecrème SPF 30 is een lichte crème gel, die geen witte laag op je huid achterlaat. De hoge beschermingsfactor beschermt de huid tegen de negatieve effecten van de UV straling en hyperpigmentatie.

FullSizeRender-3 kopie

Hydratatie, antioxidanten en SPF… het zit allemaal in de Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer SPF20. Alles wat je huid ’s morgens nodig heeft, voor een mooie, gezonde start. Het beschermt, hydrateert, én herstelt je huid de hele dag. Langdurige hydratatie versterkt de vochtbarrière van de huid en het biedt bescherming tegen het ontstaan van lijntjes en rimpeltjes, dankzij een zonnefilter en een cocktail van antioxidanten. 

filorga-uv-defence-15518

Filorga’s UV Defence anti-ageing – anti-brown spot sun care SPF 50 geeft een hoge bescherming door krachtige zonnefilters in combinatie met antioxiderende vitamine E en beschermt de huid tegen UV-stralen en tegen vrije radicalen. Het hopextract regelt de melaninesynthese en werkt in op pigmentvlekken. Hyaluronzuur werkt tegen veroudering en bruinwierextract hydrateert en werkt ontstekingsremmend.

default.500

De Anti-aging Sun Care Sun Stick SPF 50 van Babor is ideaal voor de intensieve bescherming van gezichtsdelen zoals neus, voorhoofd of lippen. UVA- en UVB-filters en het Skin Protection Complex (SPC) ondersteunen het huideigen beschermingssysteem in de strijd tegen de door de zon veroorzaakte uv- en celbeschadigingen. Tegelijkertijd beschermt het SPC tegen vroegtijdige, door het licht veroorzaakte huidveroudering en ondersteunt het regeneratieproces na het zonnebaden.

De bee venom lijn van Rodial dankt haar naam aan de peptide melittine die geïnspireerd is op bijengif! De bee venom day cream SPF 30 bevordert de elasticiteit van je huid, hydrateert, verstevigt en vermindert fijne rimpeltjes door de actieve werking van bijengif (melittinepeptide). Je mag deze crème dus niet gebruiken als je allergisch bent voor bijensteken.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *