BABOR AMPULLEN

Als jouw huid ook een oppepper nodig heeft, doe dan een 7-daags kuurtje Babor ampullen. Zoals deze twee (ze hebben meer dan 20 verschillende) lekker ruikende beauties uit de limited kunsteditie die boordevol geconcentreerde werkstofconcentraten zitten. Jaja, Babor kent me goed, ik ontving de Hemp Rebel en Night Lover 🙂 

Deze De-Stress editie geeft je huid maximale ontspanning. De aan omega 6-vetzuren rijke hennepzaadolie stimuleert de regeneratie van de gestreste huidbarrière. Extracten uit de beide woestijnplanten aloë vera en cactus hydrateren je huid. Panthenol kalmeert. En door de Glow-pigmenten heb je meteen een gezonde, glanzende teint. Je kan deze ampullen voor de nacht gebruiken, dan herstellen ze je huid of als frisse start van de dag. Na gebruik voelt je huid meteen ontspannen en super zacht aan.
Hemp Rebel: 7 x Hemp & Peace €26,90 euro.De Repairkuur brengt de natuurlijke barrière van een vermoeide en uitgeputte huid weer in evenwicht en herstelt de weerstand. Waardevolle werkstoffen uit zwarte wilg en truffelextract activeren je huid als je slaapt. Daarbij zorgt een belangrijke werkstof uit plankton ervoor dat de vermoeide huid weer in balans wordt gebracht. Je merkt in de ochtend dat je huid er beter uitziet en voelt.
Night Lover: 4 x Beauty Rescue, 3 x Active Night €29,90 euro.

Alle Babor ampullen breng je op een gereinigde huid aan. Even en de hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. de opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Concentraat in je handpalm en daarna op je gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in je huid kloppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen. En altijd in één keer gebruiken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *