SKINCARE WITH A CONSCIENCE

Human+Kind is opgericht door twee Nederlanders, René van Willigen en Jeroen Proos, die in Ierland wonen en werken. Zij hebben een complete huidverzorgingslijn ontwikkeld op volledig natuurlijke basis en vrij van chemische bestanddelen. De producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen chemicaliën, kleurstoffen, parabenen en additieven. Wel bevatten de producten actieve ingrediënten die de huid herstellen en huidproblemen tegengaan. Ze zijn dermatologisch getest, dus geschikt voor de gevoelige huid. Human + Kind ziet er ook nog eens geweldig uit, ruikt lekker en de producten zijn multifunctioneel, dus tijdbesparend. Wat dacht je van:

Anti-Age-Box-Bottle

Het is een anti-rimpel crème! Het is een oogcrème! Het is een beschermende mooisturiser! Het is de Anti-Ageing Crème van Human + Kind. Het biologische ingredient Acmella oleracea ‘de Botox uit de natuur’ vermindert de diepte van rimpels en lijntjes en verjongt de huid (€ 29,95).

hk003-human-kind-all-in-one-body-oil1

De Human+Kind All-in-one Body Oil is een rijke, multifunctionele lichaamsolie en dè oplossing in de strijd tegen striae en littekens. Daarnaast is deze olie ook heerlijk om je huid en haar mee te hydrateren en te verzachten (€ 14,95).

Human_Kind_All_In_One_Family_Remedy_Cream_40ml_1383839539

Het product ‘All-in-one family remedy cream’ viel in de prijzen bij de Beauty Astir Awards en staat bekend als hét wondermiddel, vanwege de kalmerende en verzachtende werking. De crème kan gebruikt worden bij de gevoelige huid en huidaandoeningen als Psoriasis, eczeem en acne. Maar ook voor kleine verbrandingen, jeuk, insectenbeten, een koortslip, een geïrriteerde huid na het scheren en poreuze nagels is deze wondercrème dé oplossing dankzij de 15 natuurlijke werkzame stoffen. Eigenlijk moet iedereen wel een tubetje hebben (vanaf € 12,95).

Human+Kind, zacht voor de huid en aardig voor de portemonnee en is o.a. verkrijgbaar bij IciParisxl.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *