LIVING PROOF

Jaaá, eindelijk is het zover, de producten van Living Proof zijn ook in Nederland verkrijgbaar. Al jaren werd ik door de InStyle en andere Amerikaanse media getriggerd, want wie wil er nu niet net zulk haar als Jennifer Aniston? En de samenwerking tussen wetenschap en de beste beauty-experts moet toch wel goede producten opleveren? Het leuke team van Bookies Hair Supplies in Rotterdam heeft me persoonlijk kennis laten maken met Living Proof. En ja, het was het wachten waard ;).

Living proof bestaat 10 jaar en heeft nu al meer dan 66 awards gewonnen. Jennifer Aniston was zo onder de indruk van de producten dat zij in 2008 co-owner en daarna het gezicht van Living proof werd. En als het goed genoeg is voor Jennifer…

Living proof is gecreëerd met een simpele ambitie: een oplossing vinden voor de meest voorkomende beauty problemen als het gaat om haarverzorging, zoals: Frizz (pluis), volume en het herstellen van beschadigd haar. In 2004 kwam Dr. Bob Langer, wereldberoemde biotech uitvinder, samen met Jon Flint en Dr. Amir Nashat tot de ontdekking, dat de beauty industrie de afgelopen 30 jaar gebruik maakt van dezelfde traditionele technologieën. Dit inspireerde hen om nieuwe technologieën te ontwikkelen die vrouwen “bewijs in een fles” zouden bieden in plaats van “hoop in een fles.” De wetenschappers gingen samenwerken met beauty- experts, zoals celebrity kapper Ward Stegerhoek en stylist Mitch Derosa. En Jennifer nam later haar hair guru Chris McMillan mee.

Door gebruik te maken van technologie van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) in Cambridge zijn er nieuwe moleculen ontwikkeld en gepatenteerd die het gedrag van het haar volledig kunnen veranderen. Het ‘healthy hair’ molecuul OFPMA, dat een fijn en onzichtbaar beschermingslaagje creëert over elke haar. Het weert vuil en olie af, waardoor het haar langer schoon blijft (je hoeft je haar dus minder vaak te wassen) en beschermt tegen vocht. En het PBAE, een molecuul dat weerstand veroorzaakt waardoor textuur en volume ontstaan, zelfs op het meest fijne haar.
 Microscopische kleine bolletjes gaan tussen je haren zitten, je voelt en merkt hier overigens niets van, je haar krijgt alleen meer volume. En hoe langer je de producten gebruikt, hoe gezonder je haar wordt. Alle Living Proof shampoos, conditioners en treatments zijn sulfaat- en siliconen-vrij en bevatten geen olie, maar schuimen wel. De producten zijn veilig voor gekleurd en chemisch behandeld haar en ook niet onbelangrijk ze hebben allemaal dezelfde lekkere geur.

NoFrizz_Franchise

Frizz, geen weerbarstig en pluizig haar meer. Zelfs van de test met een stoommachine gaat het haar niet pluizen. Aanrader: de Nourishing Styling Cream, aanbrengen na het wassen en de frizz is weg

Full_Franchise

Full, verandert fijn en futloos haar zodat het er uitziet als vol en dik haar. Tip: de Full Root Lifting Cream, even sprayen bij de wortels boven op je haar, inmasseren en voilá: volume!

Restore_Franchise

Restore, voedt en herstelt het haar. Geeft glans en zachtheid én beschermt tegen toekomstige schade

Perfect-hair-Day-lineup-Dec2014

PhD, zorgt voor de 5 belangrijkste eigenschappen voor een Perfect Hair Day: zachtheid, volume, verzorging, kracht en gladheid. Eigenlijk de alles in één lijn. Heel fijn, de phD 5-in-1 Styling Treatment is een combinatie van OFPMA en PBAE en maakt het haar sterker en vermindert haarbreuk.

Style_Lab_Franchise

Style / Lab, de beste producten om je haar te stylen. En wat dacht je van de primer? Zorgt dat je kapsel twee keer zo lang blijft zitten.

In September wordt Curl gelanceerd, voor langhoudende en weerbestendige anti-frizz krullen.

LP_JenniferAniston-_07_03241

Dare taking, Smart thinking, Industry busting, Head turning, Problem solving. Living Proof is niets minder dan producten die hun beloften nakomen…en de enige die het kan bewijzen? Dat ben jij… You are the Living proof. Voor meer info en om de producten te bestellen: www.livingproof.nl.

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *