WE ❤️ ESSIE!

De afgelopen week kwam ik als nagellak junkie behoorlijk aan mijn trekken want ik kreeg maar liefst negen(!) lakjes van het fijne Amerikaanse salonmerk Essie opgestuurd. Oooh the joy! Vier kleurtjes komen uit de nieuwe (limited edition) Spring 2018 collectie (bestaand uit 6 kleuren) en vijf uit de Treat, Love & Color collectie die bestaat uit 10 kleuren. Kijken jullie mee?

Spring 2018 collectie
Hoera, de lente komt eraan! Jas uit, zon aan en frisse kleuren op onze nagels. Essie luidt de lente in met de lancering van een limited edition collectie die werd geïnspireerd door een heerlijk dagje zeilen met je beste maatje. De kleurtjes die je op de foto ziet (bovenste rij van links naar rechts) dragen de namen Stripes Sails, Bon Boy-age, Pass Port To Sail en At The Helm. De twee andere kleuren heten Perfect Mate en Anchor Down. Fijne kleuren die makkelijk aan te brengen zijn en al na één keer perfect dekken.

  

Treat, Love & Color collectie
Door een unieke formule met collageen en kamille extract is dit een kleur en care in één die een base of topcoat overbodig maakt. De nagellak zorgt al na een week voor sterkere nagels (wel elke week aanbrengen) die veel minder snel dan anders splijten of breken. De lak komt in drie verschillende dekkingen (sheer, shimmer en cream) en is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren. Ik probeerde de kleuren Tonal Taupe, Loving Hue, Lite Weight, Power Punch Pink en Good Lighting (onderste rij van links naar rechts op de foto). Dol als ik ben op nude kleuren, is deze collectie mij op het lijf geschreven en ik kan gewoon niet kiezen welke kleur ik het allermooiste vind. Bij deze collectie breng ik trouwens wel 2 laagjes aan voor het mooiste effect.

Ook lentekriebels door Essie?
Ik ben fan van de Essie nagellak. Jij ook? De bovenstaande lakken én nog veel meer (wel 70 kleuren in totaal!) zijn voor €9,99 per stuk te koop bij o.a. Etos.

By: Patti

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *