MOISTURE SURGE 72-HOUR AUTO-REPLENISHING HYDRATOR

Dit potje van Clinique is al jaren geleden door ons gezin geadopteerd en niet meer weg te denken. We gebruiken de Moisture Surge alle drie (ook die van 15), want het geeft je huid VOCHT, VOCHT, VOCHT. Deze gel-crème hydrateert iedere huid dag en nacht, wordt snel opgenomen, gebruik je ook als masker en is heerlijk als aftersun. Clinique heeft deze roze favoriet vernieuwd waardoor het je huid 72! uur van vocht voorziet, zelfs na het wassen van je gezicht.  

De nieuwe Moisture SurgeTM 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator (€22), geeft je huid dus 72 uur onafgebroken hydratatie en vermindert zichtbare fijne lijntjes, schilfertjes en het gespannen gevoel door uitdroging.

Hoe werkt het
Een exclusieve ‘Auto-Replenishing Technology’ pept het vochtpeil van je huid onmiddellijk op en helpt deze zijn eigen interne vochtbron te activeren om zo een non-stop hydratatie te leveren. Al dat vocht wordt vervolgens in je huid gesealed en geeft een gezonde glans. Geactiveerd Aloë Water en caffeïne stimuleren de ‘waterpomp’ van je huid. Zo wordt een intern waterreservoir gemaakt waarmee je huid zichzelf voortdurend van vocht kan voorzien. De ‘pomp’ haalt het water uit de onderste huidlagen en voorziet alle huidlagen van binnenuit van vocht. Een Moisture-Holding Super Matrix en Hyaluronzuur vormen samen een soort filmpje om het eigen vocht van je huid te helpen insluiten. Ze leggen een dun onzichtbaar netwerkje over het oppervlak van je huid.Gebruik
Je brengt de Moisture SurgeTM 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator twee keer per dag aan op een schone huid en bij voorkeur overdag nog een SPF. Je kan de Moisture Surge ook over je dagcrème en make-up aanbrengen als hydratatie-boost.
Tip: breng een iets dikkere laag aan en laat 5 minuten zitten als masker. Het eventuele restant lekker inkloppen, want met een tissue afnemen is gewoon zonde 😉 Smeer de roze gel ook op droge plekjes zoals nagelriemen, ellebogen en droge haarpunten. En vergeet dit potje zeker niet op vakantie mee te nemen als aftersun.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *